Mit csináljak, ha a postás állandóan hozzánk hozza másoknak a leveleit?
Tegnap előtt is hozott egy számlát, ami az utcánk végében lévő 10. emeleti panellakásnak volt címezve.
Ha már a házszám nem tűnk volna fel a postásnak, az feltűnhetett volna, hogy a családi házban nincs 10. emelet.
Amit ma hozott, annak legalább a házszáma stimmel, de tök más utcában van, kilométerekre tőlünk.
És nem ez az első ilyen eset. Nem én vagyok a postás, hogy mindent amit hozzánk bedobálnak különböző címekre azt én kézbesítsem.
Mit csináljak, dobáljam a kukába az ilyen leveleket? Nincs időm, energiám, hogy naponta körbejárjam a környéket mások levelei miatt.
Első menet: beszélni a postással.
Második menet: beszélni a postás főnökével.
Harmadik menet: kuka
De sztem az első után rendben lesz.
1---Szólj a postásnak
2---Fenyegesd meg,hogy szólsz a főnökének.
3---Szólj a főnökének.
Az összes levelet dobd be a gyűjtő/utcai postaládába,mint ha feladnád,hátha nem te kapod meg ismét pár nap múlva.
Az a helyzet, hogy nem áll módomban egész nap itthon ülni a kapuban és figyelni, hogy mikor jön erre. Ha nyugdíjas lennék, biztos megtenném.
A postán már háromszor szóltunk, hogy figyeljenek oda. Semmi haszna nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!