Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Nem akarok...

Mit csináljak? Nem akarok állandóan ágyatvetni.

Figyelt kérdés

sarokülőm van. azon alszok. általában kihúzom és úgy akkora mint egy francia ágy és nagyon kényelmes. Szeretnék rendet tartani a szobámban. és minden megvan csak az ágyam... nem akarom minden reggel kivetni, bevetni...

mit csináljak h ne kelljen állandóan ágyatvetni de ne nézzen ki csúnyán, esztétikus legyen?

13/L

előre is köszi

2011. aug. 9. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Takard le egy szép ágytakaróval.
2011. aug. 9. 15:59
 2/4 anonim ***** válasza:
polcold fel a végébe az ágyneműt, és az egészet takard le egy ilyesmi ágytakaróval: [link]
2011. aug. 9. 16:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Az is egy lehetőség, hogy az ágyat elválasztod egy függönnyel vagy valamivel, csak akkor napközben nem tudod használni. Igazából ha rendet akarsz, akkor nem úszod meg az ágyazást.
2011. aug. 9. 16:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Én régen a franciaággyal úgy csináltam, hogy eligazítottam a paplant, párnát, és úgy takartam le. Így fel se tűnt, hogy az ágytakaró alatt ott van az ágynemű. Vagyis csak a párnánál volt kicsit magasabb. Szerintem így jobb, mintha a paplant is felhajtanád a párnára.
2011. aug. 11. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!