Nálatok a postás viszi a szóróanyagot?
Én eddig akárhol laktam, mindenféle szórólapot külön emberke hozott, és most itt felénk a postás a levél mellé tuszkolja be a reklámújságokat.
Csak nálunk van ez így, vagy ez bevett szokás?
Nincs vele bajom, csak nem értem, miért a postás dolga reklámozni az ilyen-olyan áruházakat meg tetőfedő-munkásokat.
(Nem vagyok se postás, se szőrszálhasogató :), csak érdekel, másutt hogyan van ez. )
A posta, perszeeeee...
Élelmes postás volt, aki másodállásban szórólapozott, mert ha úgyis mennie kell, legalább legyen haszon.
A posta nem köt ilyen szerződést, ugyanis jó pár éve (talán 4 éve is van!), törvényileg tilos kéretlen reklámleveleket küldözgetni és kézbesíteni. Csak ezt senki nem veszi komolyan, pedig bejelenthető és büntethető a cég. Nálunk nagy piros betűkkel ki van írva a kapura, de a szórólapozók pont lesz*rják. Pedig nálunk a közös képv. tényleg jelenti az ilyen cégeket!
Micsoda? Plusz pénzért csinálja?
De akkor miért mondják, hogy ugyan miért nekik kell kihordani?
Én elhiszem, amit mondasz, csak olyan furcsa...
Aha... én is panaszkodnék, hogy ne utáljanak ki a házból, a szórólapokat ugyanis senki nem kedveli...
Mondjuk kérdés, hogy milyen szórólap, mert a kerületi hirdetési újság pl. nem szórólap, és azt viheti a posta.
Régebben a posta hordta ki a megrendelt újságokat (napilap, tv-újság), már ezeket sem vállalják, szerinted akkor majd fognak cetliket dobálgatni központi utasításra? Ugyan! :)
Hát nálunk a tecsós újságtól kezdve a városin keresztül a lézzel írt, fénymásolt hirdetési vackokon át mindent ő hoz.
Jobban belegondolva nem csinálhatja pénzért, mert a helyettesítő postásunk is mindig hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!