Hálószobának szerintetek melyik a legjobb szín?
Figyelt kérdés
Mindenképp valami meleget színt akarok, szóval kék, zöld szóba se jöhet.
Narancssárga tetszene, de már olyan a konyha meg a nappali, nem lenne túl sok ha a háló is olyan lenne?
Rózsaszín, magenta, ciklámen, lila... a párom azt mondja, neki jó az is, de mégis, talán túl (kis)lányos egy hálószobának.
Piros, sárga?
Nem tudok dönteni.
Szerintetek melyik a legjobb? Képeket is linkelhettek.
2012. ápr. 22. 22:11
11/14 A kérdező kommentje:
Mert ezek közül nem tudok választani: Narancssárga, magenta, lila, piros, sárga. Mindegyikből erős, élénk verzió.
2012. ápr. 23. 19:19
12/14 anonim válasza:
Mi lenne, ha csak egy fő falat festenétek erős színre?Az odavonza a tekintetet.A többi meg halványabb lenne.Nekem például tetszik a lila-szürkével.
14/14 anonim válasza:
Nálunk lilás, olyan kellemes, nyugtató árnyalat.. A bútorok pedig fehérek. Én nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!