Huszibogi kérdése:
Általába mindenkinek a legjobb divat az a vörös szín. Neked mi a kedvenc ruha színed?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 18:06
1/14 anonim válasza:
A mohazöld, a fekete, a krém, bézs, barna, púderszín, lazac, mályva,sok van...: )
3/14 anonim válasza:
fekete és a sárga na meg a rózsaszíííín :))))
5/14 anonim válasza:
Mostanában a natúr színek, teveszín, bézs, barna, homok, de szívesen hordok rózsaszínt, és feketét is.
Nem azt nézem, hogy egy szín divatos-e, hanem hogy jól áll-e, ha nem, akkor nem veszem fel.
6/14 Normálisvagy? válasza:
Fekete minden mennyiségben na meg a lila, de szeretem a mályva krémszínű ruhákat is!
7/14 anonim válasza:
Legjobban a sötétlila és a rózsaszín.
De szeretem még a sötétkéket, feketét, mályva színt is.
Amit nem hordok: sárga, barna
28/N
8/14 anonim válasza:
Egy hónapja, cipővásárlásnál döbbentem rá, hogy a ruháim 80%-a kék. Eddig nem tűnt fel, hogy ennyi kék cuccot hordok, de ezek szerint ez a kedvenc színem :D
9/14 anonim válasza:
Fekete, kék(leginkább türkiz és tengerkék) és még a vérvörös, de a lila se rossz szín :D
14/L
10/14 anonim válasza:
Fekete.
De szoktam hordani fehéret, szürkét, lilát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!