Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szoktad használni a wc-t a...

Szoktad használni a wc-t a munkahelyeden, suliban vagy egyéb nyilvános helyen?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 16:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Általános meg közép suliban csak kis dolgot intéztem, nem megy a nagy úgy h aközben zörögnek, ki be ászkálnak, kellemetlen. Aztán az egyetemen már egyrészt tisztábbak voltak a wc-k, másrészt a körülmények is nyugodtabbak voltak, nem volt sorbanállás a wc-ért, nem jártak ki be mellettem, ott már megy a nagy dolog is. Kell akkor elmegyek, kész. Emlékszem milyen rossz volt mikor még közoktatásban "haza kellett vinni" mert a fene se akart ott tojni.
2012. ápr. 13. 19:45
 12/13 anonim ***** válasza:
ja és mindig szigorúan körberakom papírral, rá nem ülnék semmi pénzért... pedig takarítják rendszeresen.
2012. ápr. 13. 19:46
 13/13 anonim ***** válasza:
persze, hogy igen. kicsit és nagyot is intézek egyetemen sőőt rá is ülök (lány létemre!) mert szeretek kényelmesen "intézkedni". és annak érdekében, hogy "ráülésbiztos" legyen az adott wc még fertőtlenítő szert is hordok magamnál amivel előtte alaposan lefertőtlenítem, nehogy valamit összeszedjek, és van nálam babapopsitörlő is amivel felfrissíthetem az alsófertájomat, hogy ne legyen olyan...kellemetlen illat még véletlenül se :D
2012. ápr. 16. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!