Debrecenben mi számít "rossz" résznek?
Sztm nem jó a fényes udvar, petőfi tér környéke, a tócóskert tesco felőli vége, a Derék utcán van egy tömb a "szociálisan rászorulók"-nak, ott nem túl bizalomgerjesztő embereket is szoktam látni.
Az újkert-vénkert, tóci, tócóvölgy elég jó panel viszonylatban.
Ha mindenképpen panelt akarsz venni, akkor max. Vénkert, az nem annyira rossz környék, szép zöld minden, és a közlekedés is jó.
Egyébként az első válaszoló felsorolta a legdurvább helyeket, ezeket valóban érdemes kerülni.
Igen, én is akartam írni a "kékfényes" udvart, mert nagyon sok balhé volt, van arra a mai napig is.
Az előző válaszoló említette a Derék u.-i otthont, na, a Fényes udvarban, a Dobozi utcán ott van a "párja", a hajléktalan szálló.
Egyébként szerintem a környék jellege miatt adják ott viszonylag olcsóbban a lakásokat, úgy tudom, hogy arra általában gázfűtés van.
A többi igaz, amit tudsz, hogy minden van a közelben, csak tényleg ez a baja, hogy zűrös környék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!