Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Debrecenben mi számít "rossz"...

Debrecenben mi számít "rossz" résznek?

Figyelt kérdés
Debrecenben szeretnék (panel) lakást vásárolni, hol (nem)érdemes venni? Nem muszáj nagyon nyüzsgős helyen (belváros), de azért normális hely legyen! Szerintetek?
2009. jún. 15. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Sztm nem jó a fényes udvar, petőfi tér környéke, a tócóskert tesco felőli vége, a Derék utcán van egy tömb a "szociálisan rászorulók"-nak, ott nem túl bizalomgerjesztő embereket is szoktam látni.

Az újkert-vénkert, tóci, tócóvölgy elég jó panel viszonylatban.

2009. jún. 15. 18:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
De, ha van elég pénzed, a Széchenyi-kertet vagy a Postakertet javasolnám, de az egy elég drága környék, majdnem annyira, mint a Nagyerdő környéke.
2009. jún. 15. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy Sándor telepet kerüljétek el nagy ívben!!
2009. jún. 15. 19:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenképpen panelt akarsz venni, akkor max. Vénkert, az nem annyira rossz környék, szép zöld minden, és a közlekedés is jó.

Egyébként az első válaszoló felsorolta a legdurvább helyeket, ezeket valóban érdemes kerülni.

2009. jún. 15. 20:18
 5/8 A kérdező kommentje:
Fényes udvar-Dobozi lakótelep miért nem jó szerintetek? Ott néztem lakást, ami teljesen jó kívül-belül! Boltok, posta, gyógyszertár közelben! Közlekedés jó! Negatívumot írtok?
2009. jún. 15. 20:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Fényes udvar: régen csak kékfényes udvarnak nevezték,azt hiszem ez mindent elmond,a Rendőrség naponta többször kijárt,folyamatosak voltak a rendbontások. Ráadásul a legrosszabb lakótelep,igazi dobozházakkal,ablak nélküli konyhákkal.Belváros,Piac utca,Bajcsy,Simonffy,Széchenyi eleje,Arany János tele van nem idén barnultakkal,az átkosban az összes gyönyörű polgári lakást nekik adták. Derék utca 22 az a bizonyos átmeneti otthon,leütnek,kirabolnak. Vénkert ,Újkert elmegy,kissé "kiöregedett" részek.Hirtelen ennyi jutott eszembe.Mit szeretnél még tudni ? Amiben tudunk,szivesen segítünk.
2009. jún. 15. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is akartam írni a "kékfényes" udvart, mert nagyon sok balhé volt, van arra a mai napig is.

Az előző válaszoló említette a Derék u.-i otthont, na, a Fényes udvarban, a Dobozi utcán ott van a "párja", a hajléktalan szálló.

Egyébként szerintem a környék jellege miatt adják ott viszonylag olcsóbban a lakásokat, úgy tudom, hogy arra általában gázfűtés van.

A többi igaz, amit tudsz, hogy minden van a közelben, csak tényleg ez a baja, hogy zűrös környék.

2009. jún. 15. 21:57
 8/8 Benedek5 ***** válasza:
Tócóskerti városrész pont hogy eléggé parás, pláne a kishegyesi út felőli oldal!No arra a részre inkább ne menjetek
jan. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!