Hogyan szagtalanítsam a húst?
Figyelt kérdés
Kaptam jó két kiló csirkecsombot. Viszont "tápos" tartásból jöttek, így van az a jellegzetes szaguk.
A disznóhúst fokhagymás-ecetes vízben szoktam főzni, utána áztatni és elszáll a "disznószag".
De ennél a csirkénél még mindíg érzem :S
A kapirgálóshoz vagyok szokva.
Valami trükk, esetleg. Kidobni sajnálnám, bár a cicák örülnének.
2012. márc. 30. 11:46
1/4 anonim válasza:
Citrommal atdorzsolni, utanna lehet pacolni, es sutni pl.
igy biztos, hogy mar az a jellegzetes szag elmullik,tobbfajta pacbol leeht valasztani.
2/4 anonim válasza:
Kérdezd meg a tecsósokat...ot csak ilyet csinálnak.xD
3/4 anonim válasza:
Ezért kell házi csirkéket venni, vidékről. Mi saját részre tenyésztünk, és mindig mielőtt levágnánk őket kb 1 héttel előbb csak tiszta kukorica darát kapnak enni. Így nem fog érződni rajtuk...
4/4 A kérdező kommentje:
Azóta mi is sajátot tartunk.
Amúgy a fokhagymás tej volt a nyerő. Egy éjjelt bent hagytam, másnap pedig lemostam és kirántottam.
2013. máj. 9. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!