Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogyan szagtalanítsam a húst?

Hogyan szagtalanítsam a húst?

Figyelt kérdés

Kaptam jó két kiló csirkecsombot. Viszont "tápos" tartásból jöttek, így van az a jellegzetes szaguk.

A disznóhúst fokhagymás-ecetes vízben szoktam főzni, utána áztatni és elszáll a "disznószag".

De ennél a csirkénél még mindíg érzem :S

A kapirgálóshoz vagyok szokva.

Valami trükk, esetleg. Kidobni sajnálnám, bár a cicák örülnének.



2012. márc. 30. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Citrommal atdorzsolni, utanna lehet pacolni, es sutni pl.

igy biztos, hogy mar az a jellegzetes szag elmullik,tobbfajta pacbol leeht valasztani.

2012. márc. 30. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a tecsósokat...ot csak ilyet csinálnak.xD
2012. márc. 31. 00:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim válasza:
Ezért kell házi csirkéket venni, vidékről. Mi saját részre tenyésztünk, és mindig mielőtt levágnánk őket kb 1 héttel előbb csak tiszta kukorica darát kapnak enni. Így nem fog érződni rajtuk...
2013. máj. 9. 13:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Azóta mi is sajátot tartunk.

Amúgy a fokhagymás tej volt a nyerő. Egy éjjelt bent hagytam, másnap pedig lemostam és kirántottam.

2013. máj. 9. 19:42

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!