Miben tartsam a húst a hűtőben?
Figyelt kérdés
Nem tudom miben tartsam, mert állítólag a műanyag zacsiban nem jó tartani, amiben megvettük, mert abban hamar megromlik. Akkor miben?2011. szept. 23. 11:38
1/4 anonim válasza:
sima hűtőben? vagy fagyasztóban?
simában nem áll el olyan sok ideig alapból. fagyóba meg műanyag zacsiban szoktam betenni. de NEM abban amiben megvettem. Megmosom, és újban rakom el.
2/4 anonim válasza:
ha aznap, amikor vettem, megcsinálom, akkor marad a zacskóban. Ha másnap, még akkor is, de 2 napig már nem tartom ott, akkor lefagyasztom, kis szeletekben, vagy aminek el akarom készíteni.
3/4 anonim válasza:
a megmosott, leszárított, konyhakészre vágott húst új ,tiszta neylonzacskóban teszem a fagyasztóba.
az a zacskó amiben adják tényleg nem jó, mert a véres hús nedve addig is romolhat, míg hazaérünk vele, egy többórás bevásárlás után.
legjobb azonnal elrendezni.
4/4 anonim válasza:
vákumcsomagolva teszem el a sima hűtőbe meg a fagyasztóba is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!