Segítségkérés? (többi lent)
Figyelt kérdés
Hogy tudnék segíteni az ismerősömnek vagy mit tudnak tenni?Ezen a héten szerdán kirakta őket a tulaj az albérletből őket,mert tartozásuk maradt.Csütörtöktől új albérletben keztek és az új tulajuk úgymond leinformálta őket és kiderült,miért kellett eljönniük az elözöből.Most itt vasárnap menniük kell ez miatt,de eddig nem tudni hova.3éves gyerekkel az utcára fognak kerülni.Mit lehet ilyenkor tenni?Jó tudom az ő hibájuk tisztában vagyok vele.Kérlek adjatok valami tanácsot?2012. márc. 30. 09:57
1/4 anonim válasza:
Szerintem max úgy tudsz nekik segíteni,hogy segítesz albérletet keresni,vagy ha van rá lehetőséged,akkor befogadod őket egy időre,amig nem találnak újra lakást.Kérdezősködj te is az ismerőseid között,hátha akad valaki,akinek van kiadó lakása,de ennek is van hátulütője,mert ha netán ezek után sem tudják majd rendesen fizetni a lakbért,akkor te is kellemetlen helyzetbe kerülsz miattuk.Mást nem nagyon tehetsz értük!
2/4 anonim válasza:
Fogadd be őket, amíg nem találnak mást. De elég necces így, a bérbeadók nem nagyon szeretik az ilyen előéletű bérlőket..
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom befogadni őket.Pláne a lány már azt tervezi,hogy megfogja a gyereke kezét és elmennek,hogy senki ne találja meg őket.Félek,hogy nagy hülyeséget fog tenni.
2012. márc. 30. 10:42
4/4 anonim válasza:
Családsegítő, anyaotthon...hol laknak? hátha van itt valaki tudna segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!