Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ki hol lakna el legszívesebben?

Ki hol lakna el legszívesebben?

Figyelt kérdés
Én Alaszkában a Yukon folyó közvetlen közelében egy kis faházban és minden nap halászlét ennék. Ez a képzeletbeli dolgom hamarosan megvalósul, igaz csak pár hétre. Nuku civilizáció.

2012. márc. 18. 20:28
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Egyik ismerősöm 1 millát keres havonta és csak azon kell stresszelniük, hogy hova menjenek kirándulni. Állandóan azt meséli, hogy mivolt pl Rióba, vagy Hollywood-ba, miközben én a számlák miatt aggódok. Legközelebb biztos lecsapom
2012. márc. 20. 12:03
 22/26 anonim válasza:
Plussz még 1 lapot is küld minden heylről, ahova elmennek. Havonta kapok egy képeslapot a világ másik részéről, hogy üdvözöl onnan. Nem tudom, hogy direkt csinálja-e, hogy szivasson
2012. márc. 20. 12:06
 23/26 A kérdező kommentje:

"Egyik ismerősöm 1 millát keres havonta és csak azon kell stresszelniük, hogy hova menjenek kirándulni. Állandóan azt meséli, hogy mivolt pl Rióba, vagy Hollywood-ba, miközben én a számlák miatt aggódok. Legközelebb biztos lecsapom"

XD Lecsapod C: Hollywoodba én akkor sem mennék ha tíz milliót keresnék.c:

"Plussz még 1 lapot is küld minden heylről, ahova elmennek. Havonta kapok egy képeslapot a világ másik részéről, hogy üdvözöl onnan. Nem tudom, hogy direkt csinálja-e, hogy szivasson"

Ezen tíz percet nevettem XXXXD Ez király C: Á egyébként ő nem rossz indulatból küldi,hanem azért mert gondolom az egyik jó barátja vagy.Meg nagyon jó küldeni képeslapot,de főleg inkább fényképet amin látszik hogy "Hello boldog vagyok" meg persze akkor ez is átjön...."Helló most vagyok a piramisoknál,sok lett most a villanyszámlád?..." XDXDXDxD

2012. márc. 20. 13:24
 24/26 anonim válasza:
Lehet, hogy nem rossz indulatból, de akkor is szar látni, hogy ilyen jó életük van. És nem is tanult ezért, hogy ennyit keressen, hanem az apja beszervezte az álom melóba. Mindegy, legalább vannak képeslapjaim a világ minden tájáról :D
2012. márc. 20. 13:32
 25/26 anonim válasza:
Azt még hozzáteszem, hogy Audi A8-as cégesautója van és benzinjegye. Tehát ingyen tankolhat mindenhol. Benzinér sem kell fizetnie, meg kocsit sem kell vennie. Meg egy csomó rendezvényre küldenek neki VIP jegyet. Pl: Forma 1
2012. márc. 20. 13:35
 26/26 anonim válasza:

Én nekem 3 hely tetszik ahol szívesen laknék:

-Alaszka

-Norvégia

-Svédország

2012. máj. 7. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!