Ki hol lakna el legszívesebben?
"Egyik ismerősöm 1 millát keres havonta és csak azon kell stresszelniük, hogy hova menjenek kirándulni. Állandóan azt meséli, hogy mivolt pl Rióba, vagy Hollywood-ba, miközben én a számlák miatt aggódok. Legközelebb biztos lecsapom"
XD Lecsapod C: Hollywoodba én akkor sem mennék ha tíz milliót keresnék.c:
"Plussz még 1 lapot is küld minden heylről, ahova elmennek. Havonta kapok egy képeslapot a világ másik részéről, hogy üdvözöl onnan. Nem tudom, hogy direkt csinálja-e, hogy szivasson"
Ezen tíz percet nevettem XXXXD Ez király C: Á egyébként ő nem rossz indulatból küldi,hanem azért mert gondolom az egyik jó barátja vagy.Meg nagyon jó küldeni képeslapot,de főleg inkább fényképet amin látszik hogy "Hello boldog vagyok" meg persze akkor ez is átjön...."Helló most vagyok a piramisoknál,sok lett most a villanyszámlád?..." XDXDXDxD
Én nekem 3 hely tetszik ahol szívesen laknék:
-Alaszka
-Norvégia
-Svédország
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!