Ki hol lakna el legszívesebben?
"a finn tengerparton, egy szauna mellett :D"
Ott mindenki ellakna C:
"Japánba szívesen laknék, vagy valami szép hegyvidék mellett, "
Japánba egy napért itthon egy hónapig kell melózni.Ott minden drága még a levegő is.Viszont van a metróba(mindegyikben:)wlan méghozzá ingyenes C:
De Japán tényleg nagyon király hely,de sajnos csak királyoknak.
"Kérdező, megfogalmaztad azt, amire vágyom! Már ezerszer elképzeltem magam, ahogy Alaszkában, egy kötött garbóban szürcsölöm a forró csokit a faházam verandájának korlátjának támaszkodva, miközben ámulva nézem a sarki fényt és a messzeségben szerelmes farkasok vonyítását hallgatom!"
Ezt félreérteted.
Én a part közvetlen közelében laknák egy olyan kunyhóban amit én tákolnék ott össze.Minden nap több órát kenuznék,halásznák,aztán halásznák és még egy picit halll... aztán meg kirándulgatnák föl-alá.
Az utolsó mondatod egy picit lekevert nekem egy kettőt.): A farkas.Ezt úgy még nem is gondoltam ezek szerint végig)))): mert ott medvék is vannak.):
Ha gondolod akkor velem tarthatnál.Közel egy év amire megyek,de megyek.
Itt a email címem,ha gondolod beszélhetnénk erről:ketchupmail88@gmail.com
"grizzly medve,lazaccápák"
Most az élettől is elvetted a kedvem ):
Ez hihetetlen.De mondjuk azért van a sörétes puska.És itthon engedéllyel de ott nem hiszem hogy kellhet engedély a tartására.A lazaccápán még gondolkodom :D egy erőseb halászléé.........C: XD áá egyébként a kenuban nem hiszem hogy likvidálnának engem.
"New Yorkban"
Meny ki.Ha nem fogsz akkor majd időseb korodban nagyon bánni fogod.Szerintem nem egy olyan drága hely hogy egy-két napot kint ne lehetne tölteni.Pár hónapig spórolsz,tutira meglesz a pénz rá.Bár egyébként york nem egy békés állam (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!