Mi okozhatja családi házban az időszakosan a lefolyókból kiáramló éktelek csatornaszagot?
Nálam is előfordul :(
Az utcán lévő átemelő szivattyú időnként elromlik, ezért nem szállítja a szennyvizet (állítólag mindenféle cuccot bedobnak a wc-be, ami rátekeredik a lapátra, pelust, betétet, mindent...). No ilyenkor jön a szippantó autó, és olyan erővel takarítja ki a felgyülemlett cuccot, hogy kiszívja a bűzelzáró vizet is. Ha véletlenül nem vagyok itthon, vagy nem veszem észre, akkor az egész házban kellemes virágillat lengedez.... Elviselhetetlen tud lenni...
Gyorsan vizet kell engedni a lefolyókba, és máris megszűnik a probléma.
A pelus, hogy fér be a toalett lefolyóba? Az intim betétet még csak csak le lehetne nagy erővel nyomkodni, de mondjuk ilyet sem igazán hallottam még :)
Igen, én is észrevettem, ha olyan 3-4000 liter vizet ráfolyatok 2-3 napon keresztül, akkor egy idő után valóban megszűnik. Csak ezt nem tartom normális dolognak, hogy én ezért havonta több ezer Ft-ot fizessek. Kéne lenni valami más megoldásnak.
Egyébként nem volt dugulás a csatornarendszerben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!