Valakinek a nagyszüleinél van még kerti pottyantós WC?
Második válaszoló vagyok.
Emberek milliói élték le az életüket úgy hogy ilyet használtak, mégse lett semmi bajuk. Nem kell betiltani, egyszerüen rendben kell tartani! Egy pottyantós is lehet normális WC. Ahogy írtam is, tisztán kell tartani, meszelni, ilyesmi, lehet rá ülőkét szerelni, mi még a hobbytelken újságos ládát is szereltünk belülre a falra. Nincs azóta meg a telkünk, mamámnél van még ilyen WC, szerintem nincs vele semmi gond.
Anyósomoknál van!Meg nálunk is abban a házban amit most vettünk egy éve.Mi a kinntit nem használjuk csak a Párom mondogatta mindig hogy az kell mert ha kinnt szerel(állandóan szerel:)))és mondjuk sár vagy hó van és csupa kosz és olaj nem jönne be a lakásba!De egyszer se használta még amúgy!:)
De végülis le lesz bontva már félig le is van de azért mert útban van nem másért!
Párom barátjáéknál is van!És tisztább ápoltabb mint egy két nyilvánosabb wc!Szóval takaritás kérdése az egész!
Amúgy a büzt én se éreztem soha de a sok bogarat annál inkább!!!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!