A táblafestéket csak fára lehet felkenni?
Figyelt kérdés
Van egy felületem amit szeretnék olyan "anyaggal" bekenni amelyikre krétával lehet írni, sőt ha találnék olyat ami asreszelékes még jobb lenne, csakhogy ez egy falrész, utánaolvasva fa felületre írták sok helyen, de én tévében láttam olyat hogy falra kenték (volt hogy fémre)akkor most hogy is van ez? Nem tudnátok infókat adni?2012. febr. 29. 13:58
1/1 anonim válasza:
Nem csak fára...
Fémre,vasra is lehet,azt tudom!
A feleségem munkahelyéről(iskola)hoztam egy kicsi iskolatábla festéket(matt,zöld)azzal festettem le az egyik kiszuperált öltöző/lemezszekrényt a műhelyemben. Megmarad rajta(már vagy egy évtizede)én is oda irkálom krétával a "fontos"dolgaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!