Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » MIért nem tudom rendesen...

MIért nem tudom rendesen felkenni a körömlakkokat?

Figyelt kérdés

A színes körömlakkok mindig csíkosak lesznek (mindegy, hogy matt vagy gyöngyházfényű). Próbáltam, hogy nagyon keveset használok és kétszer viszem fel. Akkor sem lesz szép egyszínű, hanem a körmön néhol vastagabb, néhol áttetsző.

(Minden márkával így van, amit eddig próbáltam, tehát biztos, hogy én csinálok valamit rosszul)

2012. febr. 15. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlás kérdése, de bele lehet jönni, leírom én hogyan szoktam:

mártsd bele az ecsetet a lakkba, ne is sok, ne is kevés legyen rajta (bár a körmöd hosszától is függ). Ezután rakj vele egy pöttyöt a körmöd közepére, és ezt "tologasd" először a körömágy felé, szép vonalban, majd ha ez megvan húzd végig a körmödön középen és utána a két oldalán is. Érdemes türelmesnek lenni és a lakk száradási idejét megvárni, így nagyon szép lesz :)

Remélem érthető :)

19L

2012. febr. 15. 16:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Kb fél centire van lenőve a körmöm, hosszabbra nem is igazán szoktam hagyni. Belemártom a körömlakkba, kicsit lehúzom az üveg szélén, hogy ne legyen nagyon folyós, de azért maradjon is rajta. Mikor végig húzom a körmömön, akkor a szinte a végére már nem is marad.

De azért megpróbálom, amit tanácsoltál, köszi :)

2012. febr. 15. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
akkor túl kevés lakkot hagysz az ecseten. simán ki kellene tudni festeni az egész körmöt úgy, hogy nem mártod bele újra. Próbáld kicsit vastagabban kenni, és nem lesz csíkos!
2012. febr. 16. 07:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor húzod ki az ecsetet az üvegből, az üveg szájánál körözz vele, úgy, hogy az ecset érintse az üveget. így nem lesz se kevés, se sok a körömlakk, amit majd felviszel:) Érthetőbben nem tudom elmagyarázni, de nézd meg Youtube-on;)
2012. febr. 17. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!