MIért nem tudom rendesen felkenni a körömlakkokat?
A színes körömlakkok mindig csíkosak lesznek (mindegy, hogy matt vagy gyöngyházfényű). Próbáltam, hogy nagyon keveset használok és kétszer viszem fel. Akkor sem lesz szép egyszínű, hanem a körmön néhol vastagabb, néhol áttetsző.
(Minden márkával így van, amit eddig próbáltam, tehát biztos, hogy én csinálok valamit rosszul)
Gyakorlás kérdése, de bele lehet jönni, leírom én hogyan szoktam:
mártsd bele az ecsetet a lakkba, ne is sok, ne is kevés legyen rajta (bár a körmöd hosszától is függ). Ezután rakj vele egy pöttyöt a körmöd közepére, és ezt "tologasd" először a körömágy felé, szép vonalban, majd ha ez megvan húzd végig a körmödön középen és utána a két oldalán is. Érdemes türelmesnek lenni és a lakk száradási idejét megvárni, így nagyon szép lesz :)
Remélem érthető :)
19L
Kb fél centire van lenőve a körmöm, hosszabbra nem is igazán szoktam hagyni. Belemártom a körömlakkba, kicsit lehúzom az üveg szélén, hogy ne legyen nagyon folyós, de azért maradjon is rajta. Mikor végig húzom a körmömön, akkor a szinte a végére már nem is marad.
De azért megpróbálom, amit tanácsoltál, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!