Milyen panelházban lakni?
jó :D
a negyediken lakom, nyáron nagyon sz.r, iszonyatos meleg van, télen ezért viszont teljesen jó.
én jól érzem magam benne, 1 éves korom óta panelban élek, megszoktam.
negatívum, hogy hajnali 3 kor nem kezdhetek el őrülten partyzni a többiekkel, de ez megoldható máshol :)
családi házban nőttem fel. Munkám nagyvárosban szólított, először panelben laktam albérletben, semmi gond nem volt, nem voltak zavaróak a zajok. Majd átkültöztem egy társasházba. Tégla ida, tégla oda, volt egy böszme szomszédom, sokszor aludni nem tudtunk. Aztán eljött az idő, hogy saját ingatlant vásároljunk. Pénzünk nem volt egy 30-40 milliós ingatlanra, így mindenképp társasházban kellett gondolkodnunk. Egy tégla társasházat még meg tudtunk volna venni, de a panel melett döntöttünk, mert én nem éreztem különbséget az előzőleg megszerzett tapasztalatok alapján. Néha hallom, hogy valaki fúr, vagy zenét hallgat, de alapjában véve nem zavar. Aludni tudok éjjel, és ez számít.
Én 9.-en lakom, alul semmiképp nem vennék, innen szép a kilátás a városra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!