Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A gázkonvektorokkal való...

A gázkonvektorokkal való fűtés valóban olcsóbb, mint a távhő? Én nem vagyok benne biztos.

Figyelt kérdés

Ugyanis a panellakásokban jó meleg van, tegyük fel, hogy 24, akár 25 fok is, ezt elérni konvektorokkal szerintem ugyanott lenne árban.

Mi a véleményetek?

2012. febr. 22. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A gázkonvektoros fűtés egyértelműen olcsóbb lenne mint a távhős. Itt Szombathelyen az Oladi-lakótelepi távhős panellakásokban egész télen hőguta-veszély van. Egész télen (december, január, február) éjjel-nappal nyitva vannak nálunk az ablakok, mert olyan elviselhetetlen a meleg (közel +30°C csukott ablakoknál egyedi szabályozás hiányában). Télen csak nyitott ablakok mellett lehet aludni, ezért a kínzásért jönnek a méregdrága havi 30ezerFt-os távhő-számlák. Egy gázkonvektoros lakásban maximum 15ezerFt lenne egy decemberi, januári vagy februári gázszámla. Itt olyan elmeroggyant uzsorásbandát alkotó élősködő szaunamániás lakóközösségek vannak, akik egész télen +30°C-ot akarnak a panellakásokba (+26°C-ba és +27°C-ba panaszkodnak, hogy fáznak).
2013. febr. 28. 20:19
 12/13 fosfosfosfos válasza:
58%
54nm tégla. Kint már hetek óta nem volt 0 felett a hőmérséklet. Számla 20e. És ez a legmagasabb összeg amit 8 év alatt fizettem. Nyáron meg jönnek a 2-4e forintos számlák. Hülye lennék panelbe menni :)
2017. jan. 20. 00:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Sokan nem tudják, a távhő felét az állam fizeti, mert akkora a pazarlás és a hőveszteség az erőmű és a lakótelepkpzött, hogy azt a lakók nem tudnák kifizetni..Így az adófizetők pénzén van, viszonyalogos jó áron, ott meleg.
okt. 28. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!