Három szobás családi házban élünk hárman és egész nap két szobában megy a gáz, a konyhában csak pár órát és mégis a gázfogyasztás napi 26-30 köbméter. Én ezt nagyon soknak tartom és kérdezni szeretném, hogy merre kezdjen el keresni a problémát?
Rosszak a nyílászárók,vékonyak a falak,(kellene rá egy alapos hőszigetelés) és erre jön rá még az is,hogy a gáz fűtő értéke sz@rt sem ér. (Ha szivárgás lenne gondolom éreznétek a szagát.) Hozzá jön az is hogy elég kemény fagyok voltak az elmúlt hónapban.
Szóval én az "utca fűtésének" csökkentését javasolnám,mihamarabbi beruházásra.
(Elsőnek...,ha levegővel kevernék a gázt,az első begyújtásnál szétrobbanna minden,még maga a hálózat is)
Nálunk is hasonlóak a paraméterek. 1 éves a kazánunk, német gyártmány. De ilyen éjszaka -25, nappal -10 fokoknál elmegy simán a 25-30 köbméter.
Most, hogy megjött az enyhülés, a fogyasztás is kezd mérséklődni.
(# 5/7-nek!
Nem tudom, hogy van-e benne levegő, vagy sem, de ez nem teljesen igaz. Csak bizonyos gáz/levegő aránynál robban. Ha ez alatt vagy e fölött van a keverék összetétele, akkor nem robban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!