Jó befektetés 100 hektár föld beültettetése?
Nem is tudom pontosan hova is irjam ezt a kérdést.
Na ott kezdem hogy 1 hektár földünk üresen áll.(almás volt benne de azt már kivágtuk és most csak üresen benőtte a gaz)Arra lennék kíváncsi hogy ha van 1 hektár földünk
-beültetjük kukoricával(vagy olyan növénnyel ami nagyobb profitot hoz)
-felszánTATJUK
-permetezTETJÜK
-elülteTTJÜK a növényt
-learatTATJUK(nem tudom hogyan éri meg pl leszedni a cső kukoricát és a szárát szecskázni vagy az egészet szecskázni)
-és eladjuk
(nem mi csináljuk hanem bérelünk "munkást")
akkor mennyi pénzt hoz a kasszába ez a földterület?
Én hosszabb távban gondolkoznék a helyedben,mert szemes termény nem hoz hasznot ilyen kis területen. Szóval ültesd tele fával,pár év és vághatod és jó pénz. Pl. energianyár(tévesen fűz). 2 év alatt 5m-esre nő. 2-3 évente lehet vágni,de érdemes 4-5 évente.
De ha mégse,akkor olajos magvak. Repce,olajnapraforgó.
és kb mennyi a profit ami bejön repcébe vagy napraforgóba
mert fát nem ültethetünk mivel a romák kivágnák(a falu ahol a nagyszülők laknak elnépesedett cigánnyal)
1ha az semmi, pláne, ha nem is saját munkával csinálod, akkor olyan veszteséged lesz mint annak a rendje!
Ekkora földön újra kéne ültetni a gyümölcsöst, és vagy azt eladod, vagy pálinkáűt csinálsz belőle stb.
akkor inkább azt mondod hogy gyümölcsöst kell belőle csinálni vagy "erdőt"
akkor az a föld "elveszett" mivel a romák kivágnák a fát belőle
szőlő meg nem lehetséges mivel nincs semmi lejtése a területnek
eladni meg nem tudom hogy el lehet-e vagyis hogy megvennék e max a romák:( azok is csak nagyon olcsón fillérekért
esetleg dinnyét ültetni bele?
az is jobb mint a semmi
már vagy 2-3 éve üresen áll tavaly még volt benne vagy 3 fa dee szerintem azt már kiszedték gyökerestől(ellpoták)
ugyhogy annyi edeje üresen áll
csak azért kérdeztem mivel a fatherék apám és keresztapám nem foglalkoznak vele nem is nézegettek utánna hogy esetleg hozna e v mi profitot
azért köszönöm a választ
ha 30000 is jön be az is több mint a 0 és a kis + pénz mindíg jól jön
:D :(
hogy azt a jó retkes...
ilyen a mai világ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!