Ha befagy a csőrendszerünk akkor mit tudunk tenni?
Figyelt kérdés
Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nem jön víz a csapból se hideg,se meleg.Azt mondták, hogy menjek oda, ahol a bojler van és ot a fagyos csövegket hajszárítóval fújam. De ez azért nem jó, mert olyan hideg van, hogy kifújom egy 5 perc múlva befagy. Segítsetek mert nincs vízünk! Köszi előre is2012. febr. 6. 12:25
1/5 anonim válasza:
Hol az a bojler,hogy lefagy a vezeték?
2/5 anonim válasza:
Vegyétek tudomásul, hogy:
-Vizes dolgokat fagyveszélyes helyre nem rakunk.
-Vizes helyiséget fűteni kell.
-Ha nem akarod fűteni, akkor vízteleníteni kell.
3/5 anonim válasza:
hő sugárzót be dugod a konektorba és fűtesz ha szerencséd van ennyivel meg úsztad!
4/5 A kérdező kommentje:
nem értem miért kell rögtön lecseszni az embert. Vegyük tudomásul, hogy így kaptuk a házat, és hogy nincs időnk/se pénzünk átrakni ide-oda a bojlert!!! :@ Tudomásul vettük! Fűteni nem fogunk, egy kinti tárolót! Amúgy minden nap ki megyünk, és melegítjük a csöveket, most már be vanna cső héjjal "tekerve"! 3. válaszoló köszi
2012. febr. 10. 19:19
5/5 A kérdező kommentje:
És amúgy nem tudom te hogy éreznéd magad, ha apád kinn dolgozna külföldön, és nem lenne vize a családnak.!
2012. febr. 10. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!