Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A lakótársam albérletben...

A lakótársam albérletben iszonyatosan undorító büdös, savanyú szagú és árad a szobájából ez a szag. Emiatt kérhetem, hogy költözzön el?

Figyelt kérdés
Igénytelen nagyon és én ezt nem tudom elviselni, viszont eléállni sem merek, azzal, hogy elokádom magam ha a levegőbe szagolok, ha nyitva van az ajtaja. Mit tegyek?
2012. febr. 6. 11:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Néha nem olyan egyszerű továbbállni, mivel ott a kaució ami elúszhat :(

A lakás tulajával beszélj, vagy akitől te is bérled, ha nem lehet vele előrejutni, akkor lépj le, ha van kaució akkor olyankor menj el, amikor fizetned kéne. Mondd, hogy vonja le abból az összegből a pénzt.

2012. febr. 9. 11:21
 12/12 anonim válasza:
Ha ő Tőled bérli a szobáját, akkor minden további nélkül mondhatod neki hogy viszont látásra! Persze, ha először finoman megmondod neki hogy bocsi de ez már kellemetlen neked, és szeretnél megoldást találni rá, akkor nyilván az ő érdeke is hogy változtasson.
2012. márc. 23. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!