Költözök, nem sok pénzzel, annál több gyerekkel. Kb 80 nm-es, régi, nem szigetelt családi házba. Mennyi lehet a gázszámla télen?
tesómék is ilyenbe laknak és annyi volt a gázszámla, hogy nem bírták fizetni a gáz ki van kötve
anyumék havi 30 ezret fizetnek de ezt minden hónapban és még így is év végén rá kell fizetniük
Az sem mindegy, cirkó van vagy konvektor. Szerintem konvektorral jobban lehet takarékoskodni, bár kevésbé gazdaságosnak mondják. Én 180 nm-en élek, de fele szobát abszolút nem használjuk, nem is fűtjük, a nappaliban is le van zárva a radiátor, szóval ha azt veszem, mi is kb. 80nm-t fűtöttünk, igaz a belmagasság baromi nagy mert 2 szintes és túlméretezték a falakat, a lépcső nyitott...borzalom. 3000 köbméter gáz fogyott egy télen és nem volt melegünk! Nem győztem, elfagyott a cirkó is, ma már daraszénnel és egy régi Carbo Robottal fűtünk, most kb. 250.000 Ft-ból kijövünk, gázzal a duplája lenne!
Cirkós, vízcsöves fűtésű házakkal még az is a baj, hogy nem zárhatod le teljesen, mert elfagynak a csövek. Nagyapám háza nagyobb baj nélkül el volt télen, miután meghalt, de az övé konvektoros volt, egyszerűen nem kapcsoltuk be a konvektort, nem kellett félteni a fűtéscsöveket az elfagyástól.
21:11
90 négyzetméteres szigeteletlen családi házat,
az életben nem fűtesz ki havi 15ezer Ft-ból!!!!!!!!!
Csak ha megállítottad valamivel a gázórádat!!
Gondolod, hogy fával fűtenék ha ez igaz lenne?!
Mi tégla társasházban lakunk, földszinten, szigeteletlen, minden fal eláll a háztól, nincs fal, ami egybe érne a másik helyiséggel.
50m2
Majd megfagyunk, múlt hónapban 32 e ft volt, most 38 e ft (január) és a hideg mégcsak most van itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!