Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak a felettem lakóval?

Mit csináljak a felettem lakóval?

Figyelt kérdés

1 éve, hogy beköltöztünk lakásunkba. 1 éve azt hallgatom, hogy a járólapon reggel fél 5-5-ig a magas sarkú cipőjével mászkál folyamatosan. Fél évvel ezelőtt felmentem hozzá és megkértem legyen oly kedves a magas sarkú cipőjét akkor vegye fel mikor ténylegesen elmegy otthonról. Válasza az volt nem tud repülni. Türelmesen vártam hátha lesz kérelmemnek foganatja. Fél év után ma ismét felmentem és megkértem, hogy akkor vegye fel a magas sarkúját mikor elmegy. elkezdett velem üvölteni, hogy azt csinál amit akar a saját előszobájában, nem tud repülni, meg hogy ne járkáljak fel. ez volt a második alkalom. Idegbetegnek titulált.

Egyszerűen nem tudom mit csináljak. 2 hét múlva szülök és ha ezt fogja csinálni mikor meglesz a baba, akkor fogalmam sincs mit fogok csinálni.

Van valami tippetek?

2009. máj. 28. 13:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Mondtam. Hangos zene este későn az nem kóser például.
2009. máj. 28. 14:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez amit a szomszédod csinál nem csendháborítás, úgyhogy bár megértem a gondod de ezzel nem tudsz mit tenni. Pattoghatsz még, de csak elrontod a maradék esélyt is arra hogy valaha is béke legyen. Ezzel nem tudsz mit tenni. El kell költözzetek különálló házba, csak ott lesz teljes nyugalom, aki városban mást vár, az csalódik. Ez a TÁRSASházi lét hátránya.
2009. máj. 28. 14:13
 13/19 anonim válasza:
100%
vegyel neki az eloszobajaba egy ajandek szonyeget azon nem kopog a cipo sarok.... ha ellensegeskedtek akkor azert is csinalni fogja....inkabb legyel vele joba... akkor biztos jobban odafigyelne erre...
2009. máj. 28. 14:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Nekem nem állt szándékomban "háborúni" vele. Inteligens beszélgetést akartam, szerettem volna vele. Az ember egy bizonyos fokú nyugalomra vágyik, mely az életminőségét nem rontja. egyébként amit a hölgy művel az beleférne a folyamatos fúrás-faragás intervallumába. Hát 4 év múlva biza költözés lesz. Mint kiderült az előző lakó is azért ment el mert nem volt neki nyugta. Ezt megszívtuk.
2009. máj. 28. 14:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy bosszantó, de nem szólhatsz bele, hogy a saját lakásában, hogy mászkál. Ezt csak mellékesen jegyzem meg: 2 hét múlva szülsz, hidd el azt se egyszerű elviselni a szomszédoknak mikor egy újszülött baba folyton sír, később a kisgyerek visongat, szaladgál stb. Mit csinálsz, ha hozzád is feljárnak majd ezért? Vagy a feletted lakó ezzel támad vissza? Szerintem neked sem tetszene. Aki panelba költözik ezzel számolnia kell.
2009. máj. 28. 14:41
 16/19 A kérdező kommentje:

hát igen, mint írtam panelban nőttem fel én is, de

egyébként ha netalántán sír a babám majd ez lesz a bosszúm :))))) a reakcióm hasonló lesz majd mint az övé.

de egy gyerek sírásában és egy felnőtt inteligenciájában van különbség. erről ennyit.

2009. máj. 28. 14:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tehetsz semmit. Nekünk is van ilyen problémánk. Vettünk egy lakást egy panel épületben az első emeleten. Aztán egy hónapra rá idehoztak egy padot és most hogy jó idők vannak, itt randalíroznak az ablakunk alatt. Majd megdöglünk a melegtől, de nem lehet kinyitni az ablakot, mert akkor felébred a babám. Kb. éjfél-1körül szoktak elhallgatni, addig tűrni kell. Már kértük őket, elvittük a padot, de semmi értelme, ugyanúgy csinálják. A közös képviselő azt mondta, hogy nem tud mit tenni velük, mert nem követnek el csendháborítást.
2009. máj. 28. 15:40
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Elég abszurd módon lehet megépítve az a ház, ha még az is hallatszik, ha feletted nem szőrös mamuszban mászkál valaki. A helyedben már rég utánanéztem volna, hogyan lehet utólag hangszigeteltetni a plafont. Azt megértem, hogy zavar a zaj, én még az óra ketyegésétől sem tudok aludni. Szerencsére családi házban lakunk.
2009. máj. 28. 21:44
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem párod menjen, ijesszen jól rá, attól összefossa magát és csak lábujjhegyen fog járkálni. Ha az ő barátja a nagyobb darab, akkor megszívtad.
2009. máj. 28. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!