Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljak a felettem lakóval?

Mit csináljak a felettem lakóval?

Figyelt kérdés

1 éve, hogy beköltöztünk lakásunkba. 1 éve azt hallgatom, hogy a járólapon reggel fél 5-5-ig a magas sarkú cipőjével mászkál folyamatosan. Fél évvel ezelőtt felmentem hozzá és megkértem legyen oly kedves a magas sarkú cipőjét akkor vegye fel mikor ténylegesen elmegy otthonról. Válasza az volt nem tud repülni. Türelmesen vártam hátha lesz kérelmemnek foganatja. Fél év után ma ismét felmentem és megkértem, hogy akkor vegye fel a magas sarkúját mikor elmegy. elkezdett velem üvölteni, hogy azt csinál amit akar a saját előszobájában, nem tud repülni, meg hogy ne járkáljak fel. ez volt a második alkalom. Idegbetegnek titulált.

Egyszerűen nem tudom mit csináljak. 2 hét múlva szülök és ha ezt fogja csinálni mikor meglesz a baba, akkor fogalmam sincs mit fogok csinálni.

Van valami tippetek?

2009. máj. 28. 13:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem tudom, ennyit miért nem képes megtenni... Pedig ez nem nagy dolog. Nekem eleve elképzelhetetlen, hogy otthon cipőben mászkáljak egész nap. az csak a Barátok közt-ben módi :D
2009. máj. 28. 13:28
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szólnék neki többet,csak felkopognék amikor csörög.Nem számít,mert már így is utál.Ha nekem is felkopognának akkor értenék a szóból.Kettő gyerkőcöm csörög az alsó szomszédaimnak sokszor egész nap,de még nem szóltak egyszer sem.Én már biztos nem lennék ilyen toleráns.Nehéz kérdés ez.
2009. máj. 28. 13:43
 3/19 A kérdező kommentje:

A következő alkalommal már a párom megy fel. Szerintetek lesz foganatja, ha esetleg szólok a közösképviselőnek?

Vagy esetleg van az ilyen fajta "csendháborításra" valamilyen jellegű rendelet törvény? vagy kiröhögnének az ilyen jellegű panaszommal mi?

Én egy nagyon békés ember vagyok, a párom is de amit ez a kopogós k*a csinál már kibírhatatlan!

2009. máj. 28. 13:50
 4/19 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem idegbeteg vagy.
2009. máj. 28. 13:51
 5/19 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az lenne.

Ha valami zavarja őt egy ilyen lakásban akkor ha szépen megkéri a hölgyet, nem értem, miért nem lehet megérteni ezt... Gondolom nem rinyálva ment át, hanem normális hangnemben megkérte valamire. Ilyesmire illik figyelni, ha már egyszer olyan házban/lakásban laknak. De hát ez Magyarország!!!

2009. máj. 28. 13:55
 6/19 A kérdező kommentje:

az uccsónak mármint, hogy én?

Úgy látom neked szerencséd van a szomszédoddal. Csak nehogy egyszer te is egy ilyen szituációba kerülj, hogy minden reggel a magassarkú kopogásra kelsz, az ebédedet magassarkú kopogásra fogyasztod el, aztán majd meglátjuk te hogyan reagálnál.

2009. máj. 28. 13:57
 7/19 anonim ***** válasza:
22%
Abszurdum apró ügyekért zaklatni a szomszédokat. Az, hogy valaki cipőben jár az előszobában és ez zavar valakit, elmebetegség. Az USÁ-ban zaklatásért perelné be a fenti lakó az alsó lakót, ha ilyesmiért fel merne menni hozzá. Aki nem bír apró zajokat sem, az költözzön önálló házba. Terrorizálni azonban a szomszédokat, s arra kérni őket, hogy normál életvitelükről mondjanak le abszurdum.
2009. máj. 28. 13:57
 8/19 A kérdező kommentje:
kedves 13:55-ös. igen jól látod, kultúráltan kértem meg rá. Engem megtanítottak mi az a jómodor, mit illik mit sem, hogyan kell a másik emberhez szólni. De amit kaptam tőle egy teljesen snassz kérésért az dúrva volt. A toleranciám eléggé nagy. Panellakásban nőttem fel, tudom milyen.
2009. máj. 28. 14:02
 9/19 anonim ***** válasza:
34%
Közös házban lakni = tűrni a másik zaját. Panaszra csak akkor lehet ok, ha a szomszédok az elvárható mértéknél jobban zavarják egymást. Elvárható mértéket meghaladja: este 10 után hangosan zenét hallgatni, folyamatosan fúrni-faragni, a közös csöveken dobolni, beázást okozni, stb. Viszont a cipőben járás enyhén szólva is teljesen elvárható mértékű tevékenység.
2009. máj. 28. 14:03
 10/19 A kérdező kommentje:

13:57-es

akkor neked mi a nagy dolog? mi hozna ki a sodrodból? Mire mondanád azt, hogy kibírhatatlan? azért erre kiváncsi vagyok

2009. máj. 28. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!