Kamino nosztalgia kandallója van valakinek? Milyenek a tapasztalatok, vélemények?
Kamino Kandallonk van... 8KW mégegyszer nem vennék...
nem hiszem a nosztalgia valamivel is jobb lenne.
Nekem 2 Kaminom van. Egy nagyobb és egy kisebb. A ház elrendezése szerencsés. Többszintes, eltolt szintekkel. Középen lépcsőház jellegű, abból nyílnak a helyiségek. A nagyobbat betettem középre. A földszinti nappaliba tettem a kisebbet. Ezzel a két kályhával (kandallóval ha úgy jobban tetszik) befűtöm az egész házat. Gázt egyáltalán nem használok fűtésre, csak a két Kamino kandallót.
Tehát én nagyon meg vagyok vele elégedve. Előtte gázzal (konvektorral) fűtöttem. A Kaminoval lényegesen olcsóbb a fűtés, egészen más a hő ezzel, mint a konvektorral. Aki még nem próbálta, nem tudja mi a különbség.
Tehát nem bántam meg, elégedett vagyok, jól fűti a házat.
Nekem Kamino 6 kW-os kályhám van, mert hátsó füstkivezetés kellett, ez két szobán átmegy. Imádom !!!!
Kifűti a 65 nm lakást, mindenhol nagyon jó meleg van. Igaz, szerencsére központi helyre tudtam tenni a kályhát.
Kinek a pap, kinek a papné :)
Előző vagyok. Szerintem is lényegesen olcsóbban jön ki, mint a gáz.
Az viszont igaz, hogy most a -19 és -21 fokban éjszaka rásegített a gázkazán.
Viszont porosabb minden. De legalább nem fázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!