Miskolcon az Avas városrésznek melyik részei számítanak jónak? Melyek az "élhető" utcák ahol nincsenek droidok?
Középszer a legtisztább része szerintem, annak is a közepe (46-60 ig.)
Remélem tudtam segíteni. :)
Azt remélem tudod, hogy közel negyvenezren laknak az Avason.
Szerinted nem jut minden részére a "droid"-okból? Amúgy jó hely, jó levegő, jól ellátott, de hát...
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Bambanyúl: nem, nem tudom számokban kifejezve, hogy mennyien laknak az avason és azt sem h. milyen a népesség eloszlása utcánként mivel nem ott lakom. (Erre irányult a kérdésem többek között.) Aki ott lakik csak az tudja a választ, mert ha az ember a híradóból informálódik akkor nem azt látja amit ti itt írtatok.
Úgy is feltehetem a kérdést, hogy ki melyik részén lakik az avasnak és ő azt jónak (élhető életközösségnek) ítéli-e meg, és mekkora a "betelepültek" száma? Ha tehetné elköltözne-e? stb.
VAGY az lenne a feladat, hogy az avason kell lakást vásárolnod / albérletet választanod. Hol vennéd meg / bérelnéd ki?
Itt fent a Klapkán kevés a dakota
De a 3as ütemben alapból kevesebben vannak
- Középszer utca kivéve a 62-72-ig (rétinigga koncentráció magasabb a kelleténél)
- Testvérvárosok útja is jó.
Ahová soha, de soha, de SOHA ne költözz! Felsőruzsin körút 2, 4, és a páratlan oldal végig, Áfonyás végig, Gesztenyés és Szt.György eleje., a Hajós 27, 29, Mednyánszky 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!