Miskolciak (főleg az Avas környékén lakók)! Mi ennek a városrésznek a neve pontosan (egyáltalán már az Avashoz tartozik)?
Tudjátok, van a Herman Ottó Múzeum Képtára a Népkerttel szemben. A múzeum mögött (nem teljesen mögötte, igazából) megy fel egy beton lépcsősor. Az hová vezet? Fel az Avasra? Ha igen, ott már bérházak vannak, vagy családi házak? Milyen környék az?
A válaszokat előre is köszi szépen!
szia
térképen ha nézed,az egy pici utca,nem is tudom igazán mi a neve.Az aulichhoz tartozik talán,de nem biztos.Vagy avas alja,de nagyon alja akkor,de inkább belvároshoz tartozik még.
Avas tetjénél,közepénél mindenképp jobb környék,bár csend az nincs,mert népkert,sok a hülyegyerek,de közlekedés meg jó onnan,bár én 2 buszmegállóval fentebb lakom,sokkal nyugisabb,és ugyanugy jó a közlekedés
Hogy bér vagy kertes van ott,meg nem mondom.
nézz szét:D
ha meg venni akarsz/bérelni,akkor ugyis el kell menni megnézni
Köszi! Néztem térképen, de hát ez a zöld alapon szürke csíkos kisokosos térkép nem nyújt sok segítséget.
Még írjatok infókat, légyszi! Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!