Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Köteles vagyok fizetni a...

Köteles vagyok fizetni a kéményseprőnek ha el se végzi a munkát?

Figyelt kérdés
Évek óta az összes ezt csinálja felénk. A pénzt elkéri, de érte elvégezni a munkát nem hajlandó. Ezt megelégeltük és nem szeretnénk a semmiért fizetni. Ilyenkor mi a teendő? Mert ha nem fizetünk neki "nem engedjük be" akkor meg mi kapunk büntetést.

2012. jan. 16. 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:

nálunk is ez van

sose nézi meg

az, amit neki kifizetsz, az csak a kéményhasználati díj vagy mi,

azért elvileg pluszpénzt kell fizetni h meg is nézze

2012. jan. 16. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
De milyen munkát nem végez el?Kötelező kémény ellenőrzési díj van megállapítva amit ki kell fizetni.
2012. jan. 16. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok

sztem arra gondol a kérdező h jön a kéményseprű odaadod a pénzt, ad vmi papírt és elmegy

közelébe se megy a kéménynek..

sok helyen van ez így...

ahogy írtam nálunk is

2012. jan. 16. 12:38
 4/8 anonim ***** válasza:
-seprő
2012. jan. 16. 12:38
 5/8 A kérdező kommentje:
Így van, a közelébe sem megy. Értem, hogy van a kéményhasználati díj, de gondolom ebben a kéményseprés is benne van.
2012. jan. 16. 12:43
 6/8 anonim ***** válasza:

1.vagyok

én is azt hittem h benne van

de nekem azt mondták h nem

azt csakazért fizeted h van kéményed..:O

olyan mint a szemétszállítási díj..

2012. jan. 16. 12:51
 7/8 anonim ***** válasza:
45%

Én megnézetem vele, meg kikotortatom mindig, ha már perkálok, morognak is állandóan.

A k*anyjukat, nagyon elkényeztették őket, ez a gond.

2012. jan. 16. 12:52
 8/8 anonim ***** válasza:

Aha... és ha a ki nem takarított, le nem ellenőrzött kémény miatt szénmonoxid-mérgezést kaptok és meghaltok, akkor mi lesz? Senki nem fogja utána már bizonyítani, hogy a kéményseprő nem sepert, mert azzal, hogy fizettél, elismerted, hogy elvégezte a munkát.

Én a helyedben ragaszkodnék hozzá, hogy elvégezze a feladatát. Ha nem teszik, nem fizetnék, viszont bejelenteném.

2012. jan. 16. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!