Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Aki már adott el a tesz...

Aki már adott el a tesz veszen és a vevönek nem tetszet az árú köteles vagyok a pénzt visza adni?

Figyelt kérdés
nekem kell elöbb a pénzt visza utalnom vagy neki kell a játékot viszaküldeni ez egy ébredezö napocska pony amit 3000ft-ért adtam a bolti ára közel 10.000ft.
2010. dec. 13. 16:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért nem tetszik neki? Azért, mert valamit nem tüntettél fel az adatlapon, pedig hibás vagy ilyesmi? Szóval igaza van? Ha nincs, csak simán nem tetszik neki, akkor nem vagy köteles visszaadni a pénzt.

Ha mégis, akkor először ő küldje vissza az árut, és utána te a pénzt. Szerintem. De, ha rendes akarsz lenni, akkor vedd vissza és nincs vita.

2010. dec. 13. 17:32
 2/2 anonim ***** válasza:
Aki neten vásárol, annak tudomásul kell venni, felelősség leütni egy terméket. Olvasd el a felhasználásit. Megvette, kész. ez nem csere-bere oldal. Te teljesítetted, amit ajánlottál. Ha nem hiba miatt akar visszakozni, akkor annyi. Nem vagy köteles visszacsinálni. Persze, arra számíts, hogy le fog minősíteni haragjában.
2010. dec. 15. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!