Hol tudnék venni terméskövet?
Figyelt kérdés
Olyat szeretnénk ami nem kő hanem terméskő hatású burkoló végülis olyan műanyag szerű mert hajlítani is lehet.Nem kellene sok csak egy 4 négyzetméterre való de sehol nem találok.Ja és bentre kellene az előszobába.Aki tud ilyen üzletet, tüzépet vagy hasonlót ahol lehet ilyet kapni légyszi írjon!Heves megyei vagyok szóval itt a közelbe kellene ha van ilyen :)2009. máj. 26. 12:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem a Baumax-ban nézd meg, én most voltam -igaz Pesten-, de valami ilyesmit láttam.
2/2 anonim válasza:
Van már ilyen számos márkanévvel (Dekostone, Delap, Hungarostone), falburkoló lapnak hívják, általában kisebb táblákban gyártva árulják, állítólag igazi kőből készül, és mindössze 3-5 mm vastag, hajlítható. Egyes típus csak beltéri, másik kültérre is jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!