Megőrülök a szomszédaimtól! Mit tegyek?
-nincs már ilyen ,hogy este 10 és reggel 6 között van csak csendháborítás, a nap bármely órájában tilos fölöslegesen zajt csapni,
-az önkormi jegyzőjének kell írni,hogy nem tudod rendeltetésszerűen használni a lakásodat(albérletedet),mert a szomszéd elköveti a csend és birtokháborítást,a jegyző befog benneteket hívatni és mindenki elmondhatja a baját,ha jogos a panaszod,meg is büntetheti a birtokháborítót
nagyon könnyen beszél az aki azt irja költözzön el, én is albiban lakom és most jön a baba, muszáj lesz költöznünk de nem egyszerü...
amugy viszont a főbérlővel tudsz beszélni hogy intézkedjen különben másik albit nézel(neki fontosabb hogy ott maradj mert fizetsz, és nem biztos hogy utánad jön más és igy pénz nélkül marad) mellesleg sehol nem kéne szolni hogy te albérletben vagy mivel nem adozik utánad senki igy jol meg büntethetik még a föbérlőt is
Milyen jó, hogy az új alaptörvény is egyértelműen definiálja az ártatlanság védelmét...
"mellesleg sehol nem kéne szolni hogy te albérletben vagy mivel nem adozik utánad senki igy jol meg büntethetik még a föbérlőt is"
Megsúgom, én eddig 3 alkalommal 1-2 évre béreltem ingatlant a munkám miatt. Mindhárom alkalommal számlát kaptam a bérletről. És magánszemélyként, magánszemélytől vettem bérbe az ingatlant.
Én írtam a költözést, pont azért, mert mi megcsináltuk. Nálunk pont fordítva volt a dolog, a szomszédnak mindig hangosak voltunk, de olyanokért jött át, hogy egyik nap éjfél után mentünk haza és közölte, hogy éjszaka nem szabad a folyosón közlekedni, meg hogy este tíz és reggel hat között nem szabad a vécét használni. Mi csak lestünk, hogy ezt hogy gondolja, pelenkázzuk be magunk vagy mi?
Persze macerás volt a költözés, viszont a mostani lakás pont az ellenkezője a réginek, például minden hétvégén jön át a szomszédnéni és ha sütött valamit, azt hozza át nekünk. Ráadásul a költségek is alacsonyabbak (magasabb a bérleti díj, de sokkal kevesebb a rezsi). Én azt mondom, megérte azt a hétvégét rááldozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!