Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül télen, ha...

Mennyibe kerül télen, ha valaki villany kandallóval fűt?

Figyelt kérdés

Albérletet nézünk a párommal, és gyanúsan olcsó a bérleti díj, és látom, hogy villany kandalló van.53nm-es házról van szó, nagy kerttel és ez 50 ezer Ft lenne!Nekem ez gyanús.

Ez havonta mennyi lenne?Valószínűleg csak este és éjjel használnánk, mert nem okoz problémát felöltözni napközben!:)

Köszi aki válaszol!

2012. jan. 10. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Sokba. Villannyal fűteni nagyon drága. Tudom, hogy mindennel nagyon drága, de ezzel még drágább.
2012. jan. 10. 20:59
 2/7 A kérdező kommentje:
jó de mennyi???kb??
2012. jan. 10. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem stimmel valami!!

1 db villanykandallóval, nem lehet minden helyiséget kifűteni egy cs.házban.

Kérdezzetek rá a tulajnál.

2012. jan. 11. 03:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi meg lesz!De a kérdésre még mindig nem kaptam választ!!!!!?
2012. jan. 11. 08:42
 5/7 anonim ***** válasza:
61%

Mennyi?

Mi mennyi?

Annyi!

Mi annyi?

Mégis hogyan szeretnél választ kapni, egy HIÁNYOS kérdésre??

Leírtad, hogy hány Wattos a kandalló?

Leírtad, hogy hány órát megy majd naponta?

Leírtad, hogy éjszakai, vagy nappali árammal?

Leírtad, hogy milyen hatásfokkal üzemel?

Leírtad, hogy .... stb...stb...

2012. jan. 12. 02:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyukámék néha a fürdőszobában néhány órára bekapcsolták a villanyradiátort. Hát ne tudd meg. 50.000 ft-os villanyszámlája lett. Egyébként meg kb. 12-15.000.
2012. jan. 12. 10:36
 7/7 A kérdező kommentje:

tegnap 10:36

Végre egy számszerű tény!!Nagyon szépen köszönöm!!! :)

Egyébként kedves kötekedő!Egyáltalán nem értek ezekhez, mivel eddig mindig panelban éltem, távfűtéssel!Így minden variáció érdekelt volna, hogy legalább tudjak viszonyítani, és ha elmentem volna megnézni a lakást, és ki kértem volna az adatokat, akkor tudtam volna párhuzamot húzni!Mert ugyanis, az ilyen kis tudatlanokat simán át lehet verni, és ha amiket leírtál tudtad volna számszerűsíteni, akkor lett volna viszonyítási alapom a mese és a valóság között!Így gondolhatod, hogy haszontalannak értékeltelek!Nagyon szépen köszönöm!!!

2012. jan. 13. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!