Mennyibe kerül télen, ha valaki villany kandallóval fűt?
Albérletet nézünk a párommal, és gyanúsan olcsó a bérleti díj, és látom, hogy villany kandalló van.53nm-es házról van szó, nagy kerttel és ez 50 ezer Ft lenne!Nekem ez gyanús.
Ez havonta mennyi lenne?Valószínűleg csak este és éjjel használnánk, mert nem okoz problémát felöltözni napközben!:)
Köszi aki válaszol!
Nem stimmel valami!!
1 db villanykandallóval, nem lehet minden helyiséget kifűteni egy cs.házban.
Kérdezzetek rá a tulajnál.
Mennyi?
Mi mennyi?
Annyi!
Mi annyi?
Mégis hogyan szeretnél választ kapni, egy HIÁNYOS kérdésre??
Leírtad, hogy hány Wattos a kandalló?
Leírtad, hogy hány órát megy majd naponta?
Leírtad, hogy éjszakai, vagy nappali árammal?
Leírtad, hogy milyen hatásfokkal üzemel?
Leírtad, hogy .... stb...stb...
tegnap 10:36
Végre egy számszerű tény!!Nagyon szépen köszönöm!!! :)
Egyébként kedves kötekedő!Egyáltalán nem értek ezekhez, mivel eddig mindig panelban éltem, távfűtéssel!Így minden variáció érdekelt volna, hogy legalább tudjak viszonyítani, és ha elmentem volna megnézni a lakást, és ki kértem volna az adatokat, akkor tudtam volna párhuzamot húzni!Mert ugyanis, az ilyen kis tudatlanokat simán át lehet verni, és ha amiket leírtál tudtad volna számszerűsíteni, akkor lett volna viszonyítási alapom a mese és a valóság között!Így gondolhatod, hogy haszontalannak értékeltelek!Nagyon szépen köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!