Ti mennyi vizet hasznaltok el egy honapban? Bpn hany köbmetert? Es mennyibe kerül hanyan vgytok?
2 havonta fizetem a vizet,,19-20 köbméter,,kb.12000ft volt az eddigi.
Négyen vagyunk.
"3m2, ketten"
Megkérdezhetem, hogy csináljátok? Jól jönne pár spóroló tipp. Otthon fürödtök mindennap? Mosógép hányszor megy egy héten?
m2 = négyzetméter
m3 = köbméter
Nem mindegy!
3 m2
hetente 4-5 géppel mosok, röviden zuhanyzunk, hetente fürdünk kád vízben (az az igazság , sokszor beülök a férjemhez :)
A férjem 4-8 napig hordja a munkaruhát, az utcait vagy otthonit többször fel tudja venni. Én se mosok indokolatlanul, ha hazaérek átöltözöm, a felsőruhát néha csak kiteszem szellőzni az erkélyre.
Ha kedvem van, felfogom a mosógép vizét felmosni, wc-t leönteni
Az az igazság, hét közben máshol ebédelünk.
Nem mosogatok poharanként, egy mosogató ha megtelik, akkor elmosom, bedugom adugót, de folyóvízben öblítek.
Nem "folyatjuk" sosem "csak úgy a csapot, de a mosógépen van a lényeg. Vigyázunk a ruhákra, minden nap megszárítjuk a törölközőt, nem törlök a konyharuhába, csak tiszta vizet.
Vidéki város
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!