A konyhámban erős gáz szag van ha főzök. Mennyibe kerűl kihivni egy gázost h megnézze? Lakótelep 18 ker
Figyelt kérdés
Gáz van2012. jan. 9. 15:59
11/15 anonim válasza:
Fél literes kólásüvegbe tölts egy kis mosogatószert, meg kb. másfél deci vizet! Rázd fel és habozd le a kötéseket! Azonnal meg fogja mutatni!
Üdv.
12/15 A kérdező kommentje:
Hahó
Felhívtam a számlán lévő számokat azt mondták h ez az ügyfélre hárul uh maszek szerelőt kell hívni mert ők nem foglalkoznak szereléssel max kijön és elzárja 12000ft ért. igen köszönöm a tanácsot megvolt a szappanos víz.
2012. jan. 11. 22:12
13/15 anonim válasza:
7. vagyok. Nem értem a logikát, nekünk azonnal jöttek, és pénzt sem kértek. A gázóránál szivárgott a gáz két helyen is, az egész kertben gázszag volt tőle.
14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem azért mert nállunk nincs gázora lakótelepen van a kecó.és igy nem tartozik az ő felelősségük alá.Főleg ha belemókolsz:)persze ezt nem mondtam,de igy sem izgatták magukat aztmondta hívjak magánszerelőt,és még adott volna számot is kis rendi:)
2012. jan. 12. 09:14
15/15 vizgazfutes válasza:
Attól függ kit hív az ember :D
5000.- a határ a csillagos ég, van, aki ezt a problémát megoldja 5000.-ből van, aki csak annyiért megy ki....
Mellesleg a gázóra szivárgás más jellegű dolog, azt természetesen a gázszolgáltató emberei végzik, mivel a plombához más nem nyúlhat (elvileg):)
Azért én vigyáznék a Tigáz, Főgáz és egyéb szolgáltató által ajánlott szakikkal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!