Másnak is furcsa szagú az izzadsága ott lennt? (Nem erős szag, csak olyan furcsább)
Figyelt kérdés
2010. júl. 17. 22:26
1/9 anonim válasza:
Én ma borotváltam csupira, mert undorító szúrós izzadságszagot éreztem :-S Mint hónaljban szokott lenni egyeseknél. Szóval nekem erős izzadságszagú ebben a melegben.
2/9 A kérdező kommentje:
nekem nem olyan erős,csak ilyen furcsa,és olyan :SSSS és olyan sikamlós:S
2010. júl. 17. 22:36
4/9 anonim válasza:
Odalent hüvelyváladék van, az sikamlós, nem az izzadtság...
5/9 anonim válasza:
Első vagyok! Nekem nem belül ilyen szagú, hanem kint a bőröm a szeméremdombomnál. Ha neked a folyásod van és szagos is, akkor az gond.
6/9 anonim válasza:
Normál tisztálkodás mellett nem lehet szaga. Ha van, akkor felborult a hüvelyflóra egyensúlya. Próbálkozhatsz tejsavas kúpokkal, de ha komolyabbra fordul, és bakteriális fertőzés lesz belőle, akkor nőgyógyász ad megfelelő antibiotikumot.
7/9 anonim válasza:
Ha valóban izzadtság, gyakori mosdás. Ha erre nincs mód segíthet a tisztálkodási kendő és máris frissebbnek érzed magad.
8/9 A kérdező kommentje:
vicces,említettem már,hogy férfi vagyok?:)
amúgy valóban izzadság:)
2010. júl. 20. 14:58
9/9 anonim válasza:
Sikamlós férfi? Hm, érdekes :-S
Akkor te legalább hintőporozhatod a zacsidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!