Már egy ideje elég erős folyásom van. Fehér, darabos, furcsa, és nem tudom mitől van. Mi tévő legyek?
Szia ne légy nemileg együtt a bárátoddal mert akár átragadhat a betegség!!A megfázások vagy egyéb betegségek hozzájárúlnak az ilyen okokhoz is valószínűleg gyulladás van a szervezetetben!De ajánlom, hogy menj el a háziorvosodhoz lehet tovább küld a nőgyógyászatra de ne agógy az a jobb ha megnézeted magad!
Ne félj mert még lehet roszabb is!!
Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz.Lehet h gomba,lehet más is.Majd ő megmondja mi a baj.
Illetve,ha már nemi életet élsz,akkor évente egyszer illik csináltatni egy méhnyakrák szűrést.Az életed a tét,mert,ha időben észre veszik,akkor simán gyógyítható,de ha nem akkor bele is halhatsz,és a méhnyakrákot az esetek nagyon nagy többségében egy főként szexuláis úton terjedő vírus okozza.
hát végülis két hete kezdődtek a tüneteim, (hőemelkedés)
3 napja láz.Kb:3-4 napja van folyásom, és nem szexeltünk pont 6 napja.(óvszer)
a párom tiszteletben taratja, h. beteg vagyok.előtte mondhatjuk úgy h. nem voltam annyira beteg mint most, és semmi komolyabb bajom nem volt.am szerintem a gyulladás az oka(mivel a térdem is fáj, ami már viszont elég rég ˇbetegˇ, ő is be van gyulladva, tiszta piross és bevizesedett, lázam van, és a tüdőm és az arcüregem is gyulladásban van)szóval innan gondolom, nagyon köszönöm a segítségeket!!!:)
sziasztok nagyon köszönöm a válaszokat, elmentem ma a doktorhoz, azt mondta, vérvétel után, h. a tüdőgyuszim+arcüreggyulladásom miatt a szervezetem sok vizet akar, h. csillapítsa, és én napi fél litert iszok meg(csak).mivel az arcom a tüdőm légutamés hörgőim is tele vannak váladékkal, ezért nem csoda, h. ott lenn is van egy kis váladékom.(húúú nem gomba, nem fertőzés, nem...stb) + a gyógyszereim rengeteg van mellékesen megjegyezve is befolyással vannak rá.
Nagyon köszönöm nektek a segítséget, de szerncsém volt most. puszi nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!