Ilyen erős marad a szaga? Sóst sütök épp,1 csomag szalalkálit kellett a tésztába tenni. Az imént megszagoltam, és nagyon-nagyon erős a szaga. Ha kisült a tészta azért enyhül ez az erős szag?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 13:33
1/2 anonim válasza:
Szia!Sütés után elillan,mivel lazítóanyag,így fejti ki a hatását sütés közben(az élesztőnek is van minimális illata,amikor sül)
maszatka
2/2 A kérdező kommentje:
Huh, akkor jó! Köszönöm szépen Maszatka!
Üdv Anikó
2009. ápr. 23. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!