Hová kell elhelyezni a termosztátot?
Figyelt kérdés
Én azt gondoltam,hogy a nappaliba,mert ott tartózkodik sokat az ember,és a háló,ha valamivel hidegebb,nem baj.De most a fűtésszerelő szerint a hálóba kell,és a nappaliba meg termosztátos radiátorszelep kell.Nem lenne-e jobb,ha a nappaliba állítanék be mondjuk 21 fokot,a termosztátos szeleppel a hálóban meg kevesebbet?Azt gondolom,hogy a radiátorszeleppel csak a hőt csökkenteni lehet,növelni nem.2012. jan. 7. 23:17
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,átbeszéltem a fűtéstervezővel és megállapodtunk,hogy a nappaliban legyen.
2012. jan. 11. 15:37
12/12 anonim válasza:
Na nekünk pont az a problémánk, hogy olyan szobában van jelenleg a termosztát, amit csak 20 fokra szoktunk felmelegíteni. Emiatt, ha a fürdőszobát használni akarjuk mindig fől kell emelni a hőfokot 24 fokra már jóval a zuhanyzás vagy fürdés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!