Ilyenkor is nekem kell fizetni? Panel lakásban lakom és az alattunk lakót eláztattuk de úgy hogy nálunk semmi sem csöpög és semminek nincs baja.
Figyelt kérdés
Tehát csak a csövek lehetnek a fallba ami elromolhatott, mivel több mint 40 éves az épület. Mivel én nem érzem magamat hibásnak, mert nem azért áztattam el valakit emrt csöpögött a csap vagy hasonlók iylenkor is fizetnem kell?2009. máj. 24. 08:07
1/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Te véltelenül nem szegedi vagy? Ugyanis minket sikerült eláztatnod, gratulálunk. A szobába nem csöpögött, nem is folyt, hanem ömlött a víz, a tapéta leázott és a szőnyeg tocsog a víztől. De még az erkélyes szobába is felázott a tapéta, sőt az előszobába a szekrényeket elöntötte a víz. A folyosóról már ne is beszéljünk.
Elhiszem hogy nálad nem csöpög semmi, mert ez MIND hozzánk folyt be!!!!
El kellett zárni az egész panelban a vizet miattad, nekünk kellett lemászni az aknába, amíg te szépen aludtál!
Amúgy ha van biztosítás nem neked kell fizetni, megnyugodhatsz, pedig azt érdemelnéd, hogy az utolsó forintig kifizesd!!!!
2/6 anonim válasza:
Azt azért megemlíthetted volna, hogy nem is a csövekkel van a baj, hanem a diszkóból hazaérve elindítottad a mosógépet úgy, hogy nem csuktad be az ajtaját, mert neked ki kellett mosni a vörösboros felsődet!
3/6 A kérdező kommentje:
Nem szegedi vagyok, nyugi!!!!
2009. máj. 24. 08:32
4/6 anonim válasza:
Ha a te lakásodban folyt valami akkor te/a te biztosításod fizet, ha a ház strangjainál történt valami, akkor a ház biztosítása fizet.
5/6 anonim válasza:
Valamikor én is panelban laktam,és az alattan lakónál a fürdőszobában csöpögött állandóan a víz.Elég sokára sikerült kiderítenünk,hogy akkor csöpög,ha fürdünk.Ki kellett bontatnunk a fürdőkádat,és alatta volt szétcsúszva a vezeték.A víz összegyűlt a panel "tálcájában" és amikor telítődött,ment le a szomszédba.A Biztosító fizetett.
6/6 anonim válasza:
egyszer én is eláztattam az alattunk lakót, egy cső tört el a falban, én mit sem tudtam az ázásról. akkor derült ki számomra, hogy gond van, mikor a szomszéd szólt. a lakásbiztositásunk állta a költségeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!