Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit tehetnék, hogy ne féljek...

Mit tehetnék, hogy ne féljek annyira a tűztől?

Figyelt kérdés

Panelban lakunk két éve, én családi házban nőttem fel, szóval ez a probléma ismeretlen számomra. Nyáron egy hónap különbséggel két tüzet is észrevettem a lakótelepen, az egyik a szomszéd házban volt, a másik meg pont a mi emeletünkön. Plusz persze könnyen lehet, hogy máskor is volt, amikor nem voltam itthon.

Ma délelőtt megint éreztem a lakásba szűrődő füstszagot. Valószínű, hogy csak valaki odaégette a kaját, mert tűzoltók most nem jöttek, de iszonyúan bepánikoltam. Szívem szerint menekülnék a lakásból, de nem tudok, mert fog a hitel, illetve egyelőre nincs annyi jövedelmünk, hogy egy családi házat fenntartsunk. Szóval valakinek van ötlete, hogy lehet ezt kibírni és nem parázni rajta? Ez egyszerűen borzasztó :( Akik panelban élnek, hogy dolgozzák ezt fel?

2012. jan. 6. 12:37
 1/3 anonim ***** válasza:
hát én 23 éve élek panelban és még nem volt tűz sosem, úgyhogy passz.
2012. jan. 6. 15:24
 2/3 anonim válasza:

Nem élek panelházban, de eleve nagyon kevés éghető anyag volt bennük és a lakásfelújítások miatt egyre kevesebb lesz, mert a linóleumot kicserélik 3. osztályú spanyol padlólapra.

Én nem szeretem a panelokat, de az egyik leginkább biztonságos épületfajta a tűz szempontjából.

2012. jan. 6. 23:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Megpróbálok kevésbé parázni. Csak ijesztő, mert amikor a mi emeletünkön volt tűz, menekülni akartam, felkaptam a macskát és rohantam kifelé, de nem bírtam, mert zárt a lépcsőház és akkora füst volt, hogy két lépés után visszamenekültem a lakásba és kitártam az ablakokat. Mondjuk legalább a tűzoltóknak szereztem egy jó percet, tekintve hogy nyáron otthon a minibbnél is minibb ruhát hordok :D:D
2012. jan. 7. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!