Szobát amikor alulról szigetelik és kiássák hogy arra jöjjenek a különböző rétegek az lehetséges hogy 20cm-rel alacsonyabbra hagyják?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy a belmagasság nagyobb legyen. A lakás szintje az udvartól kb 30-40cm-rel feljebb van.2012. jan. 5. 14:53
1/3 anonim válasza:
Nem éppen szerencsés megnövelitek a lehetséges vízoszlop nyomást.Még így is lejebb van? Ki csinált ilyet és miért?
2/3 anonim válasza:
Nem teljesen értem a kérdésed. Új ház építésekor???
Na nem tudom, de ha én nekiállnék bárhol házat építeni, biztos úgy csinálnám, hogy a lakásbani talaja legalább félméterrel az udvar legmagasabb szintje felett legyen. MÉg ha dombos vidéken lenne akkor is. Ha meg folyó közelében, akkor méginkább.
Rettegek az ilyen árvizektől belvizektől.
Minél vastagabb legyen az alap és jól szigeteljen, és az ajtón ne jöhessen be árvíz se, ez a fő!
3/3 anonim válasza:
Nekem is belmagasság problémám volt.Én kiszedtem vagy 40 cm ert.A szoba szintje kb 30 cm rel lentebb van mint az udvar szintje. Még sem vizes se a padló se a falak .Egy kis parasztházhoz toldottam egy új részt.De a parasztház alacsony volt.Ha a tetőt szedem le és emelem meg az többe került volna.Ha alaposan szigetelsz mindent nem lehet baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!