Okozhat gondot, ha kicserélem az alaplapomon a magas chipset hűtőt egy alacsonyabbra?
Figyelt kérdés
Vettem egy Thermaltake passzív proci hűtőt, de túl magas a chipset hűtő és emiatt nem tudom beszerelni! Asrock P4VM800-as alaplapom van!2011. márc. 26. 18:08
1/7 anonim válasza:
Hát ha nem melegszik túlságosan akkor nem okozhat gondot. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, hogy nagyon melegszik-e vagy sem!
2011. márc. 26. 18:52
3/7 anonim válasza:
Nézd meg programmal hogy ha a gyengébb hűtővel nem megy 65-70°C fölé 100%-os CPU használattal akkor nincs gond.
4/7 A kérdező kommentje:
Milyen programmal tudom megnézni? CPU használatot hogy tudom 100%-re felvinni?
2011. márc. 26. 19:21
5/7 anonim válasza:
A hőfokot megnézni Everest Ultimate vagy Speedfan stb... progikkal, 100%-on tesztelni meg IntelBurnTest-el, persze csak ha Intel Pentium-od van.
6/7 A kérdező kommentje:
Intel pentium 3GHZ/1mb/800 procim van
2011. márc. 26. 19:30
7/7 anonim válasza:
Nah akkor IntelBurnTest-el tudod küdetni, aztán a végén kiírja hogy stabil-e vagy nem, de lényeg hogy legalább fél órát küdjed vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!