Hova érdemes költözni?
Szia! Én eddig 11 helyen laktam az országban (sokat Budapesten). Két éve Gyömrőn lakom, és eszméletlenül imádom!
Ez gr. Teleky birtok volt, tele műemlék épületekkel, pártoktól független intelligens polgármester irányítja a képviselő testületet, a város közepén két gyönyörű tó található (az egyik egy fürdőtó, a másik horgásztó) és folyamatosan fejlesztenek nagyrészt Uniós pénzből!
El ne felejtsem: etnikailag homogén.
Nagyon jó itt lakni!
Én Mártélyon lakom. Ez Csongrád megyében van, Hmv.-helytől 6 km-re, Szegedtől kb. 20 km-re.
Szuper hely, kb. 1200-an lakják. Csatorna, gáz, ilyesmi minden van.
A Holt-Tisza partján fekszik, gyönyörű természetvédelmi terület.
Munkalehetőség Hmv.-helyen, Szegeden, Szentesen, Csongrádon van.
Iskola, ovi, orvos, fogorvos, néhány élelmiszerbolt, üzlet van helyben.
Viszont mivel nagyon felkapott település lett mostanában, az ingatlanárak magasabbak, mint Hódmezővásárhelyen.
És nem tudom, hogy mennyire számít, de kisebbség nincs (illetve csak 2-3 család max, de azok is teljesen normálisan viselkednek) a faluban.
én sármelléken élek,és nagyon szeretem.jo nagy falu,van mindne,csomo élelmiszerbolt,bankautomata,benzinkut,virágüzlet ,pizzéria,stb,ja és ami vnagyon fontos,hoyg a falunak saját mentöhelikoptere van.
én imádo,ha nem akarok,van hoyg hetekig nem megyek be a városba(mert most épp nem dolgozom.)közel van keszthely,éviz,kehidakustány,és zalaegerszeg is.pont olyan helyen lakunk hoyg semmi nincs messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!