Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hova érdemes költözni?

Hova érdemes költözni?

Figyelt kérdés
Tervben van, hogy elköltözünk, csak nem tudjuk, hogy hova. Elképzelésünk sincs, ami megtetszik, oda megyünk, csak nem tudjuk, hol kezdjünk el keresgetni... város, vagy falu neveket kérnék.:) ha lehet, azt is odaírhatnátok, hogy miért jó az a község, mik vannak ott, stb. Köszi előre is!
2009. máj. 20. 13:32
 1/10 A kérdező kommentje:
Persze Magyarországon belül gondoltam.(:
2009. máj. 20. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én eddig 11 helyen laktam az országban (sokat Budapesten). Két éve Gyömrőn lakom, és eszméletlenül imádom!

Ez gr. Teleky birtok volt, tele műemlék épületekkel, pártoktól független intelligens polgármester irányítja a képviselő testületet, a város közepén két gyönyörű tó található (az egyik egy fürdőtó, a másik horgásztó) és folyamatosan fejlesztenek nagyrészt Uniós pénzből!

El ne felejtsem: etnikailag homogén.

Nagyon jó itt lakni!

2009. máj. 20. 14:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én Mártélyon lakom. Ez Csongrád megyében van, Hmv.-helytől 6 km-re, Szegedtől kb. 20 km-re.

Szuper hely, kb. 1200-an lakják. Csatorna, gáz, ilyesmi minden van.

A Holt-Tisza partján fekszik, gyönyörű természetvédelmi terület.

Munkalehetőség Hmv.-helyen, Szegeden, Szentesen, Csongrádon van.

Iskola, ovi, orvos, fogorvos, néhány élelmiszerbolt, üzlet van helyben.

Viszont mivel nagyon felkapott település lett mostanában, az ingatlanárak magasabbak, mint Hódmezővásárhelyen.

És nem tudom, hogy mennyire számít, de kisebbség nincs (illetve csak 2-3 család max, de azok is teljesen normálisan viselkednek) a faluban.

2009. máj. 20. 14:05
 4/10 anonim ***** válasza:
71%
Eger, Szeged (ez a két kedvenc), esetleg Veszprém..viszont ha pest mellé akartok menni, akkor Göd (még az a legnormálisabb a pestközeli helyek közül).
2009. máj. 20. 14:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Várom a további válaszokat!:D Nem Pest környékére akarunk menni... nem nagyon csípem Pestet.
2009. máj. 20. 14:22
 6/10 anonim ***** válasza:

én sármelléken élek,és nagyon szeretem.jo nagy falu,van mindne,csomo élelmiszerbolt,bankautomata,benzinkut,virágüzlet ,pizzéria,stb,ja és ami vnagyon fontos,hoyg a falunak saját mentöhelikoptere van.

én imádo,ha nem akarok,van hoyg hetekig nem megyek be a városba(mert most épp nem dolgozom.)közel van keszthely,éviz,kehidakustány,és zalaegerszeg is.pont olyan helyen lakunk hoyg semmi nincs messze.

2009. máj. 20. 23:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Ez tetszik.:)
2009. máj. 21. 09:07
 8/10 anonim válasza:
Dunakeszi szörnyű, ide ne költözz.
2009. máj. 25. 16:09
 9/10 A kérdező kommentje:
jó.:D akkor oda nem:D
2009. máj. 25. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Elköltözttek már :) ?
2010. jan. 27. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!