Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mik lehetnek a buktatói egy...

Mik lehetnek a buktatói egy albérletnek, ha én vagyok az albérlő? Mire kell ilyenkor különösen ügyelni?

Figyelt kérdés
Szilveszterre, 1 napra kellene borsod megyében, vidéken.
2011. dec. 21. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
1 napra? senki nem ad ki lakast egy napra. max ez a buktatoja
2011. dec. 21. 18:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Panziót, vagy vendégházat keress. Biztosan rengeteg van fenn a net-en. Ezek adnak ki akár 1 napra is, akár 1 ágyat is, ha akarod egyágyas szobában, ha akarod többágyasban. Szokott lenni nekik olyan is, amibe befér egy pótágy is (kisgyermeknek), és akkor a szülőknek nem kell 2 szobát igénybe-venniük.
2011. dec. 21. 18:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja, amúgy vendégházban, ill. apartmanban gondolkoztam én is.
2011. dec. 21. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

Tessék választani!

"Vendégházak Borsodban" = 45000 találat. Elég lesz?

2011. dec. 21. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha szilveszteri bulira veszitek ki, arra vigyázzatok, hogy minden egyben maradjon, ne tegyetek tönkre semmit, ne hányjátok le a kanapét stb.. Ne vigyétek túlzásba az alkoholizálást, akkor nem lehet semmi baj.
2011. dec. 21. 20:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Úgy látom az utolsó válaszoló értelmezte is a kérdést valamelyest, de én inkább arra gondoltam, hogy milyen problémák adódhatnak, ha kiakarom bérelni, anélkül, hogy rumlit hagynánk.
2011. dec. 21. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Az egyetlen, amire mindig ügyelni kell mindenféle szállásfoglaláskor, hogy legyen egy papír a kezedben a foglalásról, szóval ne csak telefonon jelentkezz be. Ha telefonon foglalsz, akkor is kérj emailben visszaigazolást.
2011. dec. 21. 22:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Na, erre voltam kíváncsi, köszönöm. :)
2011. dec. 22. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!