A tulajdonosnak szokott kulcsa lenni a kiadott lakáshoz mikor azt albérlő lakja?
Az elsönek igaza van, amig te laksz ott, addig nem mehet be a tulajdonos sem az engedélyed nélkül a lakásba.
Cseréld le a zárat (az eredetit tedd el, mert ha kiköltöztök, akkor illik visszaszerelni), és el van intézve.
Még szép, hogy van kulcsa a saját lakásához.
Viszont előzetes időpont egyeztetés nélkül -tehát a távollétetekben- nem mehet be a lakásba.
Az utolsó válaszoló által említett extrém esetek természetesen kivételek.
van, igen. megbízik bennem annyira. egyébként van jobb dolgom, mint ezzel tölteni az időmet, h nála járkáljak.
ha elutazik 3 hétre, és valami gáz van a lakásban, akkor be kell jutni valahogy. természetesen ilyenkor felhívnám, h bemennék.
Hogyne lenne joga. Oké,hogy bérli valaki, a de a lakás az övé. Bármi baj lehet, be kell,hogy tudjon menni.
Nálunk alap,hogy nem cserélhetik le a zárat. Sose mentem még be úgy,hogy nem voltak otthon.
Illetve egyszer, amikor leléptek fizetés nélkül és már két hete nem vették fel a telefont. Kiderült,hogy már régen kiköltöztek. De jó is lett volna, ha még a zárat is fel kell töretni.
Szóval én nem engedem meg,hogy lecseréljék!
Soha eszembe sem jutna lecserélni a zárat más lakásán...ilyen marhaságot még az életemben nem is hallottam.
Hidd el, a főbérlő nem fog odamászkálni, nálunk sem volt már jó ideje.
Én meg úgy lakom itt, hogy ha nem szólna, hogy bejön, akkor se legyen mit szégyellnem, rendet tartok és vigyázok mindenre, mert ez az Ő lakása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!