Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nálad otthon a WC mellett van...

Nálad otthon a WC mellett van piszoár is?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 15:16
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
36%

Hihetetlen, hogy ennyi papucs pasi van akik hagyják, hogy a bugyuta nejük így megalázza őket!!

Persze, -vezényszóra- ülve pisilni...

...és állva sz@rni!!

2011. dec. 20. 01:59
 22/27 anonim ***** válasza:
38%

Nincs, de pároméknál van. :D

Amúgy meg papucsság-nem papucsság... kedves állva hugyozó férfiak... akkor lesztek szívesek minden használat után feltörölni magatoko után, ha ekkora az arcotok. Ja, hogy az derogál? Akkor száj alapállásba szerintem.

Ez a leülni meg lányos dolog vicces, nagyobb dolgokat ülve végeztek, akkor már nem mindegy? xD Felőlem meg aztán mindenki úgy pisil, ahogy akar, de a mocskot takarítsa fel maga után alaposan, akkor nem szólok bele. Kár, hogy azoknak a legnagyobb a szája mindig, akik még célozni sem tudnak.

2011. dec. 20. 10:41
 23/27 anonim ***** válasza:
90%
Én állva csinálom, de én is takarítom a wc-t szóval :D
2011. dec. 20. 10:44
 24/27 anonim ***** válasza:
81%
Nem szoktam össze-vissza brunyálni sem a saját sem más WC-jében, még egy vasúti klotyóban sem, sőt még ha egy fa vagy bokor testesíti meg a szükség miatt a toalettet akkor sem veretek össze vissza, a többi normális férfihez hasonlóan meg tudom zabolázni a dolgot, ez a "minden csupa pisi lesz fúúúj" marhaság néhány hisztipics@ jellegzetes vesszőparipája.
2011. dec. 20. 11:11
 25/27 anonim ***** válasza:
24%

"Hihetetlen, hogy ennyi papucs pasi van akik hagyják, hogy a bugyuta nejük így megalázza őket!!

Persze, -vezényszóra- ülve pisilni...

...és állva sz@rni!!"

Ez nem papucs dolog hanem higénia.Bár kétlem hogy te tudod mi az és személyes kasztrálásnak veszed ha ülve kell pisilnod férfi létedre.A fiaim és a férjem választhatott hogy vagy minden pisilés után felmossa a WC járólapját vagy pedig ülve pisil , így az utóbbit választották mert nem szeretnek felmosni.Amikor állva pisiltak néha akkor nem volt kellemes szag odabent így változtattam rajta.A jól nevelt férfiak ülve pisilnek otthon.Nyilvános helyen mindenki úgy ahogy akar.

2011. dec. 20. 13:03
 26/27 anonim ***** válasza:
52%

13:03

Drágaságom!

Egyszer összeakadnál egy igazi férfivel, aki beleverné a fejedbe, hogy tiszteld a másik nemet!

Na utána biztosan annak is örülnél, ha kicserélik rajtad a pelust...

Amúgy éhen halnátok a pasik nélkül!!!

2011. dec. 21. 18:13
 27/27 anonim ***** válasza:
64%
Bocsánat én többet keresek mint a férjem nem kevéssel, nem halnék éhen , ő halna éhen nélkülem.És a hímnemű egyedes megnevezést nem gondoltam komolyan csak nem mondhattam azt hogy férfiak mert a két fiam még gyerek.Emellett egyenrangúnak tartom a férfiakat a nőkkel.Erről ennyit.
2011. dec. 21. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!