Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Nálad otthon a WC mellett van...

Nálad otthon a WC mellett van piszoár is?

Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 15:16
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
13%
miért kéne leülnie a wc-re?? miért fröcskölne szét bármit is??
2011. dec. 19. 17:03
 12/27 anonim ***** válasza:
93%
én ülve pisálok!
2011. dec. 19. 17:05
 13/27 anonim ***** válasza:
nincs
2011. dec. 19. 17:44
 14/27 anonim ***** válasza:
93%
Nincs. +1 takarítani való szaniter, semmi értelme.
2011. dec. 19. 17:54
 15/27 anonim ***** válasza:
35%
Nincsen , szerintem felesleges.Itthon rászoktattam a hím nemű egyedeket hogy ülve pisiljenek.Úgy kéne a többi férfinak is.
2011. dec. 19. 18:08
 16/27 anonim válasza:
52%
Bocs, de én még soha nem pisiltem ülve, mert szerintem az lányos! 2 féle WC kialakítás van. Egyikben van egy vízszintes kis rész, amiben egy kis tócsa van (na ez a fröcsögős) viszont a másikban csak egy mély "lyuk" van, ez pedig nem fröcsög (viszont ebbe kell wc papír a barna medve előtt) tehát szerintem nem szükséges minden esetben a piszoár.
2011. dec. 19. 18:44
 17/27 anonim ***** válasza:
58%
Lányos vagy nem lányos lényegtelen.Nyilvános helyen mikor nem itthon pisilnek akkor állva szoktak de itthon ülve kell pisilniuk mert nem mindig céloznak jól sőt ha jól céloz akkor is mellé megy egy kicsi.A mi Wc-nk nem a kis tócsás hanem a nagy lyuk féle amiben van víz és igen , nagy dolog előtt kell bele wc papír mert felfröccsen.
2011. dec. 19. 19:37
 18/27 anonim ***** válasza:
43%
Bírom az ilyen nőket akik "tetszik-nemtetszik nálam ülve pisilnek a hímneműek" hát aki hagyja, hogy így megalázza egy nő, hogy ülve kell vizelnie az meg is érdemli az ilyen NŐSTÉNYT (ha már ilyen szépen fogalmaznak ők is akkor én is)
2011. dec. 19. 20:46
 19/27 anonim ***** válasza:
64%
Már elnézést de nem ők takarítsák fel a pisi maradékot ami az állva pisilés miatt a földre megy, vagy a dolgokra amik a WC mellett vannak.Majd ha feltakarítsák , felmossák a járólapot minden vizelés után akkor pisilhetnek állva.Nem tudom micsoda idióta szokás a férfiaknál hogy a WC-be állva pisilnek és sokszor az ülőkét sem hajtsák fel más meg beleül.Undorító!Szabadban meg nyilvános wc-ben pisiljon állva persze de otthon nem.Nagyon sok férfi ismerősöm ülve pisil , nincs ezzel semmi baj.
2011. dec. 19. 20:54
 20/27 anonim ***** válasza:
64%

én is megkértem a párom, h pisiljen ülve. nem élte meg lelki kasztrációként. nyilvános helyeken nyugodtan kiélheti az állva pisálási hajlamot, itthon pedig nem hal bele, ha napi 3-4x ülve kell mindezt megtennie. :)

tisztább a wc, és nem is büdös.

piszoár nyilvános helyekre való sztem. akármekkora házam lenne, nem szereltetnék bele.

2011. dec. 19. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!