Mennyit fizettek egy hónapban átlagosan a gázért vízért és áramért?
3 fő, 68 m2
villany: 10 ezer Ft
gáz: nyáron 3 ezer Ft, eddig az idei télen: 11 ezer Ft
víz: 3500 Ft
1 fő, 36 m2
Villany: 6950 Ft
Gáz: nyáron: 6500 Ft, télen: 8500 Ft
Víz: 3000 Ft
2 fő, kb 120 négyzetméteren. Gázról megy a fűtés, a főzés és a meleg víz is.
Ilyenkor télen kb. 30ezer a gáz, 10-15 a villany és mondjuk 10-15ezer a víz is (itt nálam 1100 forint köbmétere a víznek, azért azt köszi).
Nyáron nem fűtünk ugye, úgyhogy a gáz kb. a fele a télinek, viszont a víz meg a duplája mert nagy a kert és locsolni kell, plusz nyáron általában napi többször is fürdünk...
Jobb esetben havi 50 ropi, rosszabb esetben 60. Erre rájön még a net, a tévé, a telefon, a két mobil és máris egy elég érdekes összeget kapunk:D Drága minden.
ja elírtam a víz egy hónapban kb 6500 forint.
4. voltam
Én is meg a barátnőm is jól keresünk, és ennek ellenére úgy gondolom hogy drága minden:D
Londonban csináltam a diplomámat és amíg ott laktam én olyanokra emlékszem hogy ilyen negyedéves rezsi számlák voltak kb. 300 font körül, víz gáz villany, úgy, hogy télen olyan vadul ment a fűtés hogy alsógatyában nyitott ablak mellett izzadtunk (4en laktunk együtt, nagy volt az a lakás is, szal nem egy lyuk). Itthon meg azért odafigyelek rá hogy ne legyen fölöslegesen 25 fok, meg fönt például reggelente elzárom a radiátorokat, mert ott úgyis csak alszunk, és még így is többre jön ki mint mondjuk Londonban volt. Legalábbis szerintem...
2fő,44m"
Villany kb 4000
Víz kb 6000
Gáz nincs,távfűtés van az minden hónapban 9000
2 felnőtt, 2 gyerek, 120 nm családi ház.
Villany 23000/hó
gáz átalány 26000/hó, gázzal fűtünk, főzünk, és a meleg víz is gázról megy.
víz 6500/hó ez kb 25 köbméter, csatorna (szerencsére) még nincs.
5 fő, 120 m2 családi ház
Gáz: fogyasztásfüggő, igazán hideg téli hónapokban 100ezer körül van, nyáron viszont 10ezer alatt (csak a konyha melegvízellátása és a főzés).
Víz: 25ezer körül havonta
Villany: 34ezer az általány, de volt már, hogy visszakaptunk valamennyit év végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!