Átlagosan 28-30 naposak a ciklusaim. Valamiért az elmúlt 2 hónapban 35 ill.37 napos volt. Most vagyok a 31. napon és még nem jött meg. Mikor teszteljek így?
Ha az elmúlt hónapokban 35-37 napra jött meg, akkor én legelőbb a 35. napon tesztelnék (vagy később, hogy ne csalódjak).
De vajon hogyhogy változtak a ciklusaid? Előtte mindig rendszeres volt, csak az elmúlt két hónapban nem?
Érdekes, hogy akkor most hogyhogy 35-37 naposak lettek a ciklusaid.
Viszont szerintem még akkor ne tesztelj, várj pár napot.
Türelem babát terem. :)
Szia!
Ezt a kérdést én is ki akartam írni. De megelőztél így én már nem írom ki!
Én ugyan így vagyok mint te! Nekem is 28-32 nap között mozgott a ciklusom hossza. De a mult hónapban 36-napra jött. És ma is a 36-ik napon vagyok és még nem jött meg.
Neke márciusban volt egy sikertelen lombikom és én arra fogtam, hogy biztos a hormonok. De szerintem ez képtelenség. viszont a mellbimbóm elég érzékeny. Így még sosem fájt mint most. És a mult héten maszatoltam egy kicsit, de nem volt vér.
Én is kiváncsi lennék erre, hogy ez mitöl lehet, ha baba nincs. Az idősebb kolléga nőim azt mondják, hogy ahogy öregszönk a menzeszünk is változik.
Én 27 vagyok és már van egy babám(3 év után sikerült). A szülést követően ahogy megjött ismét a menzim, rögtön be is állt 28-30 napra, mint régebben. Előző hónapban előttem vagy 8 tesztet. Ezt most nem akarom.
Szurkolok neked!!!!!!
szia! 3-ik válaszolód vagyok. Nekem sikerült. Kismama vagyok végre!
Veled mi ujság?
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
Nekem még nem jött meg a havim, ma vagyok a ciklus 36. napján. Gondoltam még megvárom a holnapot, aztán tesztelek. Majd megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!